Karma Astroloji ile Kendini Tanıma Sanatı

“Kızlar cool erkekleri seviyor, ağırdan al”

“Erkeğine kendini ada, gözü başkasını görmesin”

“İnsanları övünce şımarıyorlar”

Kaç defa duydun bunları? İşe yaradı mı?

Kişisel gelişim teorilerinin ve Uzak Doğu felsefelerinin en temel öğretisi kendini bilmek, kendini tanımaktır. İnsanın kendisinin iyisini kötüsünü öğrenmesi, bunu tarafsız ve açık fikirle yapması oldukça zor. Kimileri bu yolculuğa tek başına çıkarken bazıları da bir rehber ile beraber çalışmayı tercih ediyor. Eğer sen de kendini daha yakından tanımayı aklına koyduysan, sana güzel bir haberim var: Karma astroloji danışmanlığı ya da dersleri almak insanın kendini tanımasına yardımcı olabilecek en temel araçlardan biri.

Egonun ışıltılı ve karanlık yanlarını mı görmek istiyorsun; Güneş’e bak. Ay sana ruhunu ve duygularını öğretecek. Merkür algı kapasiteni yönetirken, Venüs sevgi dilini nasıl kullandığını gösterecek. Barışçıl mısın yoksa cesur bir savaşçı mı, Mars fısıldar kulağına. Geçmiş hayattan getirdiğin yükleri Satürn taşır haritana, Jüpiter ise ödüllerini ve şanslarını, bazen de abarttıklarını anlatır bir masal gibi. Marjinal ve orijinal neler varsa Uranüs getirir ortaya koyar; Neptün sezgilerini ve evrenselliğini bazen bağımlılıklarını şekillendirir. Plüton ise bekler karanlık kuytunu göstermek ve dönüştürmek için seni… Şiron çocukluk yaralarını oluştururken sabırla öğrenmeni izler. Ceres, Juno, Lilith ve daha neler neler…

Kendini tanımak için önce kendinle zaman geçirmelisin. İçindeki çocuğa dokunmalı, açık davranmalı, içsel dengeni yakalayabilmelisin. Karma astroloji şahsına özel farklılıklarını doğal bir şekilde kabul etmeni, kendini tanımanı ve sana özel dönüşümü gerçekleştirmeni gökyüzünün sırlarını çözerek yardımcı olur.

Doğum haritası analizi kendini tanıma sanatıdır. Hayat bir oyun ve her birimiz bu oyunu kurallarına göre oynamaya çalışan ruhlarız. Karma astroloji ise ruhunun derinliklerindeki izleri görüp yorumlayarak sana özel ipuçlarını gösterir ve yaşamından en doğru dersleri en az zararla, en büyük keyifle edinmene yardımcı olur. Bir müzik aleti çalmak gibidir bazen yaşamak, doğru sesleri çıkarmak için teknik bilmek gerekir. Bu noktada ise karma astroloji haritana özel davranış değişiklikleri tavsiyelerini verir ki çevrende her kafadan çıkan sesler aklını karıştırmasın.

Hayat, ruhunu görmezden gelerek yaşayacağın bir yarış değil. Hepimiz farklı renkler gibiyiz, haritan ise senin yaşam tarzını gösterir. Sen özelsin, doğum haritanın inceliklerini öğrendikten sonra kendini siyahıyla beyazıyla sevmeyi öğreneceksin. Hem zaten “başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin.”

 

 

 

[email protected]

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Ekolü

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir