Hayatımız Değişecek

Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü birbirlerine karşıt şekilde eş zamanlı hareket ederler. Kuzey Ay Düğümü karma astrolojinin vazgeçilmezi, hayat amacımızı ve ruhumuzun gitmesi gereken yönü tayin eden rota gibidir.

Kuzey Ay Düğümü, 2017-2018 yılları arasında Aslan’da (ve Güney Ay Düğümü de Kova’da) yer aldı. Yüreğimizin istediği işleri yapmak için yeterli cesarete sahip olduk, kendimizi korkusuzca ve özgün bir şekilde ifade ettik.

Kova ve Aslan burcunda güneşi, yükseleni, ay burcu ya da Kuzey/Güney Ay Düğümü olanlar hayatlarının en büyük değişimlerini yaşadı. Kadersel döngüleri tamamladı. Kimisi evlendi, kimisi çocuk yaptı, bazısı iş değiştirdi, sağlık sorunları için mücadele etti, kadersel rotaları ile ilgili türlü imtihanları atlattılar.

Kuzey Ay Düğümü, 2019-2020 boyunca Yengeç’te seyahat edecek. Yengeç ve Oğlak burcunda güneşi, yükseleni, ay burcu ya da Kuzey/Güney Ay Düğümü olanlar etkileri en fazla hissedecekler. Ayrıca hepimiz Yengeç-Oğlak haritamızın hangi evindeyse o konularda büyük değişimlerin yansısını göreceğiz.

Kuzey Ay Düğümü Yengeç olanlar şu tarih aralıklarında doğmuşlardır:

  • 27 Ekim 1925 – 16 Nisan 1927
  • 12 Mayıs 1944 – 13 Aralık 1945
  • 24 Aralık 1962 – 25 Ağustos 1964
  • 25 Eylül 1981 – 16 Mart 1983
  • 10 Nisan 2000 – 12 Ekim 2001

Bu tarihlerde doğanlar hayat amaçlarını gerçekleştirmek, ruhlarını arındırmak, kendilerini tanıyıp asıl hedefe odaklanmak gibi önemli dönüşümler için büyük fırsatlar ele geçirecek. Bu önemli dönemde doğru adımlar atmak için mutlaka karma astroloji danışmanlığı almanızı öneririm.

Hepimiz için yaratıcılık, sağlık ve beslenme, gıda konuları, içsel ebeveyn arketiplerinin daha büyük bir öz-sevgiye doğru dengelenmesi, sevgi ve duygusal açıklığa dayalı olmayan kısıtlayıcı kuralları ve düzenlemeleri bırakmak ana temalar olacak.

Kuzey Ay Düğümünün Yengeç burcuna geçmesi ile başarının rakamlarla ölçülmediğini; sevgi, sağlık, mutluluk, bilginin geleceğimizi güzelleştireceğini anlayacağız. Kadınları, anneleri, ebeveynleri, çocukları onurlandıran yeni bir toplumsal yapıyı nasıl oluşturabiliriz bunu sorgulayacağız. Açlık ve gıda politikaları önemli gündem maddeleri olacak.

Hayatın yeni derslerini keyifli bir şekilde edindiğimiz mutlu bir dönem olması dileğiyle.

 

 

 

[email protected]

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Ekolü

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir