1 Ocak-14 Şubat 2019 Arası Mars Koç’ta

Mars, 1 Ocak 2019’da sabaha karşı saatlerden başlayarak Koç’ta. Mars, kendi yönettiği burca giriyor ve gücünü artırıyor. Enerjimiz kendiliğinden, ileriye dönük ve hatta bu etki altında fazlaca cesur. Rekabetçi ruhumuz iyi gelişmiş ve tüm odağımız kazanmak! Aktif, tek taraflı düşünüyoruz ve kendimize güveniyoruz. Eylemlerimiz hedefimize ulaşmanın en hızlı yolunu buluyor. Koç’ta Mars’ın gölge tarafı sabırsız, kibirli, itici, kısa ömürlü, tepkisiz ve bencil olmaktır.

Mars’ın Koç’u ziyareti 14 Şubat öğle saatlerine kadar sürecek ve sonra Boğa’ya geçecek. Buraya kadar her şey normal bir Mars transiti gibi görünüyor değil mi? Ama değil...

Öncelikle hem 6 Ocak Oğlak’ta Güneş tutulması hem de 21 Ocak Aslan’da Ay tutulması Mars Koç’tayken gerçekleşecek. Yani Ocak’ta olan olayların etkisi önümüzdeki 6 ay boyunca gündemimizi belirleyecek. Tutulmaların sizleri nasıl etkileyeceğini detaylı bir yazı ile ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağım.

Bundan daha da önemlisi Mars, 10 Eylül-14 Kasım 2020 arasında retro hareketini yine Koç’ta yapacak. 10 Eylül 2020’de retro 28 derece Koç’ta başlayacak. Özellikle 11-12 Şubat’ta yaptığımız iyi veya kötü hareketlerin cezası ya da sefası Mars retro döneminde bizi bulacak.

Kısacası 1 Ocak – 14 Şubat 2019 arasında ne ekersek 2019’un ilk yarısı ve özellikle 2020’nin son yarısı Mars retro döneminde bunları biçeceğiz.

En çok kimler etkilenecek?: Güneş, Yükselen, Ay veya Mars’ı Koç, Akrep ve Terazi’de olanlar etkilenecek. Ayrıca Koç haritanızda hangi evinizdeyse o evin temsil ettiği konularda siz etkileneceksiniz.

Nasıl bir etki olacak?

Finansal/duygusal/çevre/kariyer konularında (haritanızın aktif alanına göre) oldukça aktif bir döneme giriyorsunuz. Güçleniyorsunuz, güçlenmek için engel tanımıyor, önünüze çıkanı da yıkıyorsunuz. Belki bu durum 2019’un ilk yarısı işinize yarayacaktır. Ancak fazla bencilce davranırsanız, kul hakkı yerseniz veya gücünüzün yettiğine sırf kendi çıkarlarınız için kötü davranırsanız 2020 Eylül-Kasım arasında çoook zor bir karmayla karşı karşıya kalacaksınız demektir. Hep dediğim gibi, kontrolsüz güç güç değildir. Enerjinizi hedeflerinize yönlendirirken başkalarını ezmediğinizden emin olun. En öne geçmek için hırslanmak yerine, ilerlemenin keyfini çıkarın. Özellikle dikkat etmeniz gereken tarih ise 11-12 Şubat.

Mars’ı veya Venüs’ü retro olanlar

Mars’ın Koç’ta olduğu dönemde, Koç’un haritanızda temsil ettiği evde birileri ya da bir kurum tarafından kötü muamele görebilir, itilip kakılabilir ya da haksızlığa uğrayabilirsiniz. Anlık tepki vermemeli, burada yaşadığınız haksızlığın karmasının sizin lehinize Eylül-Kasım 2020’de yaşanacağını bilerek oyun planınızı buna göre kurmalısınız. Diplomatik ve stratejik olmalısınız. Sizin de özellikle dikkat etmeniz gereken tarih ise 11-12 Şubat.

Endişelenmek yerine, size neşe verecek faaliyetlerle her anınızı dolu dolu geçirdiğiniz güzel bir yıl dilerim.

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir