Astroloji Meraklıları, daha detaylı bilgi için Şiron burcunuzun bulunduğu evin temsil ettiği konuları da okuyabilirsiniz.

Koç: Eğer bir Koç burcuysanız, Balık burcu bir arkadaşınızla konuşmanızı öneririm: son 8 yılı nasıl geçmiş, ona hangi konular acı vermiş ve hangi konular onu büyütmüş diye sorun. Bu transit, “yeterince iyi miyim?” diye kendini sorgulatıp, gereksizce başkalarına yeteneklerini ispat etme yarışına sokabilir. Kendini sevip takdir ettikçe farkındalıklı ve özgüvenli olmayı öğreneceksin.

Boğa: Bütünsel (holistik) tıp ve şifa uygulamalarına yönelmeni, psikologdan veya psikiyatrdan destek almanı öneririm. Farkındalığını artırmak için reiki, ayurveda, kukai eğitimleri alabilirsin. Evren ile karşılıklı ve spiritüel bir bağın olduğunu keşfedeceksin.

İkizler: Bence önümüzdeki 8 yıl astroloji öğrenerek bu dönemi nasıl daha rahat atlatacağını anlamak için çok uygun! İsteklerinin gerçekleşmesi konusunda zorluklar yaşayabilirsin ama belki de isteklerini değiştirmen, hayırlısını dilemen gerekiyor… Bazı şeyleri O’na bıraktığında sonsuz bir sevgi ve destek alacaksın.

Yengeç: Çok başarılı olmana rağmen kendi başarılarını görememe tuzağına düşmemelisin. Şükretmeyi bir alışkanlık haline getirmelisin. Anne ile ilgili zorluklar yaşadığında olaylara farklı yaklaşman gerektiğini, itibarın ile ilgili insanlarla çatıştığında aslında “elalemin fikirlerini” bu kadar takmaman gerektiğini anlayacaksın.

Aslan: Önümüzdeki yıllarda inanç ile ilgili fazla hassasiyet veya toleranssızlık yaşamamak için farklı kültür ve inançlara sahip kişilere hoşgörü ile yaklaşmalısın. İnançtaki zerafet ve anlayışın bu noktadan geldiğini anlayacaksın. Ayrıca yurt dışında yaşamaya başlamak için de uygun zaman değil.

Başak: Bu dönemde asla “kurban” algısına kendini kaptırmamalı, her zaman bir çözüm yolu olduğunu kendine hatırlatmalı, gerektiğinde psikolojik destek almaktan imtina etmemelisin. Kaybetme korkusu veya mirastan yana hakkını alamama gibi deneyimler aslında sana sıkı sıkıya tutunduğun maddi kaynakların anlamsız olduğunu, muhtaç olduğun kudretin damarlarında bulunduğunu gösterecek Kısıtlı ve sınırlı düşüncelerden kurtulmayı öğreneceksin.

Terazi: Evlilik ve ortaklık konularındaki sorunlarını çözmeye çalışırken bir anda uzman kesilebilir, başkalarına koçluk yapabilirsin. Ama bunu asla evliliğindeki sorunlardan kaçmak için bir yol olarak görmemelisin. Evlilik ve ortaklık sorunlarının çözümleri için sınırsız alternatifler olduğunu keşfedeceksin.

Akrep: Bu yıllarda hastalanırsan hatırla ki hastalıklar psikolojik sorunların bedene yansımasıdır. Hastalıklarının ardındaki duyguları kabullenmeyi öğreneceksin. İş yerinde de bazı sorunlar yaşayıp çalıştığın yeri değiştirebilirsin. Var olanı, gelişmeleri kabul edip sevgiyle yeni sulara yelken açmalısın.

Yay: Kendi yapmak isteyip yapamadıklarını çocuklarına yaptırmaya çalışacağın yıllara giriyoruz. Öyle ya da böyle özgür bırakan bir ebeveyn olmayı öğreneceksin. Kendin ve varsa çocuğun için olumlu şeyler dile, çekim gücüne inan ve sonrasını evrene bırak.

Oğlak: Ev ve aile ortamındaki huzursuzluklar seni olaylara daha farklı yaklaşmak zorunda bırakarak yeni yöntemler keşfetmeni sağlayacak. Değişimin hayatın gerçeği olduğunu görmen gerek. Bu yıllarda ev ve arsa yatırımlarını önermem.

Kova: Kendini ifade edebilme kaygısı ve saplantısı yaşayabilir ve bu durumun hayatının ilk dönemlerinde kendini ifade etmene izin verilmemiş, söylediklerin dinlenmemiş ya da önemsenmemiş olması sonucu olduğunu keşfedebilirsin. “Seninle Başlamadı” isimli kitabı okumanı öneririm.

Balık: Oldukça uzun bir 8 yıldı değil mi? Artık sınavların daha kolay olacak. Sahip olduklarını ve paranı yönetme ya da maddi güvenceni koruyamama kaygıların oluşacak. Sonunda para ile saadet olmadığını anlayacaksın. En büyük zenginlik anda kalabilmektir, meditasyona başlamaya ne dersin?

“Her yetişkinin içinde gizlenen bir çocuk vardır; her zaman orada olan, hiçbir zaman tamamlanmayan ve sürekli ilgi, dikkat ve eğitim isteyen ebedi bir çocuk. İnsan kişiliğinin gelişmek ve bir bütün olmak isteyen kısmı bu çocuk kısmıdır.” Carl Jung

İçindeki çocuğu dinle 😉

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir