Jüpiter 1 Aralık 2019’da Oğlak’a geçti ve 19 Aralık 2020’ye kadar bu burçta kalacak. Jüpiter, büyüme, iyicil etkiler, şans ve fırsat gezegenidir; bu nedenle ufkunuzu genişletmek, maddi sorunları aşmak, yeni fırsatlara ulaşmak ve geleceğe dair önemli bir yatırım yapmak için uygun dönemleri gösterir. Kendinizi geliştirmenizi ve daha fazla tatmin bulmanızı sağlayacak fırsatlar ortaya çıkarır.

Jüpiter ile beraber, karmayı gösteren Satürn 2018’in sonlarında Oğlak’a girdiğinden hayatınızın bir alanında olaylar oldukça hızlanmış ve zorlanmış olabilir. Adeta nedensiz tıkanıklıklar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi Jüpiter de Oğlak’a geçiyor. Jüpiter’in hızlandırıcı etkisi varken, durmuş olaylar ilerleyecektir.

Ancak Jüpiter Oğlak’ta düşük pozisyonda olduğundan size şans sağlamak için bir şart getirir: Elinden gelenin en iyisini yapmalı, gerekirse rekabet etmelisin. Yani “uslu ve çalışkan bir çocuk olursan Şirinleri bile görebilirsin”. Eğer haritanı biraz biliyorsan Oğlak’ın hangi evini yönettiğini bul ve sana bu etkiyi hangi alanda vereceğini keşfet.

Eğer Güneş, Yükselen, Ay burcun veya Jüpiter’in Oğlaktaysa

Merhaba çalışkan karınca! Kişisel mutluluğunuz başarılarınıza dayanır ve çıtayı kendiniz için daima daha yükseğe çıkarırsınız. Bu yıl da kim ne derse desin, zirveye ulaşana kadar durmayacaksınız… Yeterince gelişmek için, yaratıcı ifadelere de yer bırakmanız gerektiğini unutmayın.

Sizle benzer iş ahlakını paylaşan, girişimci arkadaşlarınızın peşine düşün. Ortak bir hedefe doğru çalışmaktan zevk alacaksınız.

Jüpiter, zorlu konum olarak kabul edilen Oğlak’ta “düşüştedir”. Dolayısıyla, Jüpiter’in neşeli ve risk alma nitelikleri burada görülmeyecektir. Gereksiz yere endişelenebilir, her hareketi gözden geçirebilir ve adım atmanız gerektiğinde tereddüt edebilirsiniz.

Sizi rahatlatacak ve uzun vadeli büyüme için sağlam stratejiler geliştirmenize yardımcı olabilecek deneyimli danışmanlarla çalışmak hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Hataların ve “başarısızlığın” başarıya giden yol haritasının bir parçası olduğunu öğrenmek sizin için bir değişim kapısını aralayabilir.

Genel olarak Jüpiter Oğlak

Jüpiter Oğlak’ın sizin için ne demek olduğunu şöyle çözümleyebilirsiniz: Jüpiter 18 Aralık 2007 – 5 Ocak 2009, 4 Ocak 1996 – 21 Ocak 1997 ve 20 Ocak 1984 – 6 Şubat 1985 tarihlerinde Oğlak’a geçti.

Yaşamınız bu dönemlerde nasıl değişti? Geleceğiniz için ne tür yeni gündemler gelişti? Cevaplar, önümüzdeki yıl boyunca sizi neyin beklediği konusunda bir fikir verecektir. Bu sefer en iyi şekilde yararlanabilmek için daha fazla bilgeliğe ve özgüvene ihtiyacınız var!

Bildiğiniz gibi Oğlak biraz mükemmeliyetçi ve güvencecidir. Jüpiter Oğlak’tayken harika bir girişim fikri bulmuşsanız bile bir sonraki adımı atmaya tereddüt ediyor olabilirsiniz. Oğlak burcundaki Jüpiter’in ana derslerinden biri nedir biliyor musunuz? Dene, başarısız olsan bile hemen başarı elde etmek için tekrar başla. Sonuçta “hatalar” da sürecin bir parçası. Burada önemli olan kuyruğunu kovalayan köpek gibi uğraşmak değil, eğer birileri sizden önce benzer şeyi denemişse onlarla iş birliği yapmak, akıllıca ortaklıklara girmektir. Mantıklı olan kazanır.

Bu yıl, hayatınızı bir düzene oturtmanız gerekir. Bu nedenle, ahlaki açıdan doğru olanı seçmek ve korumak için daha iyi yollar oluşturmaya çalışın. Jüpiter Oğlak günlük yaşamınızda kullandığımız kuralları da gözden geçirmenizi ve bunlara uymanızı sağlayacaktır: günü, haftayı veya yılı nasıl yapılandırıyorsunuz, bu yıl neleri yapmanız ve yapmamamız gerekiyor; çocuklarınız yetiştirirken disiplin ayarınız dengeli mi, ailenize yeterince önem veriyor musunuz, paranızı nasıl yönetiyorsunuz, işteki çalışma temponuz, ne kadar sıklıkla temizlik yapıyorsunuz gibi aklınıza gelebilecek her türlü alışkanlığı sıkılayacaktır. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünmenizi sağlayacak bir etkiden bahsediyorum. Pratik bir hayat için size yeni kurallar, yapılar veya organizasyonlar oluşturmaya teşvik eden her şey, geleceğinize büyük yarar sağlayacaktır.

Finansal konuları iyi bilen Oğlak burcundaki Jüpiter, ekonominizle ilgili gerçekçi hareket ederseniz iyi fırsatlar getirebilir. Önemli olan bilinçli seçimler yapmak. İşkolikler yaşadı, şirket açmak, çalışmalarınızda liderlik pozisyonuna gelmek istiyorsanız Oğlak burcundaki Jüpiter sizi teşvik edecek.

Dünya ve Ülkemiz

Global olarak Oğlak’ın hüküm sürdüğü tüm alanlarda, hükümet, ekonomi ve şirket politikalarında benzeri görülmemiş gelişmelerin, yönetmelik değişikliklerinin, ekonomi politikalarının ve davaların yaşanacağından emin olabilirsiniz.

Toplumsal düzeyde bu, hükümetlerin kurallarının ve yapısının, adalet sisteminin, güvenlik ve kolluk kuvvetlerinin yani bizi bir “Baba” gibi koruması beklenen tüm kurum ve kuruluşların iyileştirilmesi anlamına gelebilir.

Türkiye’de anayasa mahkemesine gidebilecek pek çok davanın gelişebileceğini, hatta uzun sürecek yeni ve önemli bir soruşturma açılabileceğini, yurtdışındaki kimi davalarda Türkiye’nin adının geçeceğini, Türk silahlı kuvvetlerinin harekatlarının devam edeceğini, herhangi bir nedenle ülke içinde gelişen protestolara sert şekilde müdahale edileceğini öngörüyorum. Yurt içindeki kimi davalarda şok gelişmeler olabilir, görevini ihmal edenler yargı önüne çıkabilir. Siyasiler arasındaki bazı söz düelloları birilerinin istifa etmesini beraberinde getirebilir. Emeklilik, sağlık, prim ödeme günü ve sigorta sistemleriyle ilgili yönetmelikler değişebilir. Umuyorum ki yanılırım, Jüpiter’in tehlikeli açılar yaptığı dönemlerde ülkemizde yine terör örgütü saldırıları gerçekleşebilir. Tren kazaları ve kimi fabrikalarda patlamalar meydana gelebilir.

Bolluk ve bereket dolu bir yıl dilerim.

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir