Büyük İstekler Ne Zaman Gerçekleşir,

Ne Zaman Dara Düşürür?

Tarihsel olarak, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton gibi dış gezegenlerin hareketleri kültürleri, toplumsal ve finansal konuları yorumlamakta kullanılır. Bu gezegenlerin olumlu ve olumsuz açılarında kolektif olaylarda artan hareketlilik, değişim ve devrimin tetiklenmesi sıklıkla olmuştur. Daha önce Jüpiter’in Oğlak’ta nasıl etkiler getireceğini yazmıştım. Jüpiter’in önümüzdeki yıl Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton ile önemli açılarının bazı tarihlerini de burada sunuyorum:

  • www.instagram.com/diego_cusano

    Oğlak burcundaki Jüpiter, 15 Aralık 2019’da Boğa burcunda Uranüs’le birlikte yenilikçi bir 120’lik açı oluşturdu. Güneş Tutulması yazımdan da hatırlayacağınız gibi bir çoğumuzun hayatında olumlu değişimler başladı. Özellikle, 2017’den beri bizi zorlayan konularda hayati ve olumlu bir gelişmeyi 2020’nin ilk yarısında yaşayabiliriz. Tabi çok çalışırsak…

  • Jüpiter, 2020 boyunca Neptün ile adeta dans edecek! 2020’de 20 Şubat, 27 Temmuz ve 11 Ekim’de Balık’ta Neptün ile 60 derecelik açı yapacak. Jüpiter ve Neptün arasındaki destekleyici etki 2019 sonundaki fazlaca hayali olan planlarımızı gerçekçi bir zemine oturtarak ilerlememizi sağlayacak. Ayrıca, son yıllarda yaşadığımız önemli değişiklikleri dengelememize ve yeni fikirlere açılmamıza yardımcı olabilir. Belki de dileğimiz için biraz rekabet etmemiz gerekecek.
  • Jüpiter, Oğlak’ta bulunan Plüton ile 3 kez kavuşacak! Birincisi her ikisi de ileri hareketteyken 4 Nisan’da, ikincisi her ikisi de geri hareketteyken 30 Haziran’da ve üçüncüsü de her ikisi de ileri hareketteyken 12 Kasım’da gerçekleşecek. Bence Nisan, Haziran ve Kasım’da danışmanlarla çalışmak ve olası sorunlar için strateji belirlemek akıllıca olur. 4 Nisan kavuşumunda öğrenmeye açık olun, kibirli olmayın. Motive olmak iyidir, ancak takıntılı, fanatik olmamaya dikkat edin. Dünyada büyük bir fark yaratmak ve birçok insanı etkilemek için iyi bir servete kavuşabiliriz. Eğer düşman yerine yol boyunca arkadaş edinirseniz her yönden daha zengin olabilirsiniz. 4 Nisan’da düzgün davranmayı başarırsak 30 Haziran’da güzel gelişmeler 2020 yılının vizyonunu ileri götürecek. 12 Kasım kavuşumunda Mars retroda olacak ve Mars bu kavuşuma kare yapacak. Şimdiden uyarmış olayım: Sakın o hafta kimseyle kavga etmeyin, tartışmayın, dedikodu yapmayın. Tüm yıl boyunca kurduğunuz gelişmeleri alaşağı edersiniz.
  • Jüpiter 2020’nin çoğunda Satürn ile çok yakın derecelerde olacak. Ama nihayet 21 Aralık 2020’de Kova’nın 0 derecesinde Satürn ile bir kavuşum yaşayacak. Biz buna Sahip Kıran diyoruz. Kova’nın ilk derecesi hangi evinize düşüyorsa o alanda neredeyse 40 yılda bir görülen bir fırsat, büyüme ve iyi bir servet kazanma zamanını gösterir. Hayatın bir aşamasının sonuna geldiğimizi ve daha yüksek bir seviyeye ilerleme zorunluluğu hissedeceğiz. Şimdiye kadar elde ettiğimiz başarılarla bir tamamlanma veya memnuniyet duygusu yaşayabiliriz. Belki şu anki kariyerimizde daha fazla ilerleyemeyeceğimizi ya da yeni bir kariyer istediğimizi anlayabiliriz. Hata yapmaktan korkmayın, ilerleme ancak değişime ve hatalardan öğrenmeye açık olduğumuzda gerçekleşiyor.

Oğlak burcundaki Jüpiter, küresel çok güçlü kişilerin, kurumların ve bazı ülkelerin finansal gerginlikler veya toprak olayları gibi nedenlerle çöküşünü hem de çöküşün yaralarının sarılışını gösterecek bir yolculuğa çıkacak. Süreç ne yazık ki Arnavutluk, Meksika ve Avustralya ile başladı. Benzer etkiler Bahreyn, Bosna, Brüksel, Bulgaristan, Hindistan, Makedonya, İran, İtalya, Türkiye’nin Trakya Bölgesi’nde de kendini gösterebilir. Plüton ve Satürn açı tarihleri tetik mekanizması olabilir.

2020’de gelen kolektif değişikliklerle ortaya çıkacak yeni potansiyele yer açmak, hayatımızı düzene oturtmak için biz geçmişten hangi eski isteklerden, dramlardan, kinlerden vazgeçmeliyiz? Bir düşünelim bakalım…

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir