Venüs İkizler Retrosunu ayrıntılı konuştuğumuz online etkinliğime katılan herkese teşekkürler! Bu yazımda, orada verdiğim bazı bilgileri özetleyeceğim.

Eğer doğum haritanızda Venüs veya Mars zaten retro ise bu yorumlar size çok uygun olmayabilir. Bu dönemde astrolojik danışmanlık almanızı öneririm.

Yazının sonunda burcunuza özel etkileri okumayı unutmayın.

Transit Venüs retrosunun genel etkileri nedir?

Bu transit sırasında ilişkiler zorlanır. Sadece romantik ilişkiler değil, profesyonel, arkadaşlık veya akraba ilişkilerinde de sorun yaratır. Birçok insan normalden daha fazla kavga yaşar. Bazı ilişkiler aniden bitebilir. İş dünyasında müşteriler ve patronlar talepkâr veya güvenilmez olabilir. Venüs aynı zamanda para ve finansal konuları yani her türlü maddî değeri simgelediğinden büyük yatırımlar için de uygun değildir.

Venüs İkizler’de Retro

Arkadaşlarla, akrabalarla ve kardeşlerle en çok sıkıntı yaşanan dönemdir. Birçok arkadaşlık bu dönemde biter, akraba küslükleri yaşanır. En sevdiklerinizin karanlık yüzlerini görüp hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu dönemde ilişkiye başlamak mutsuzluk getirir. Her türlü girişim için ya hazır değilmiş gibi ya da artık çok geç kalmış gibi hissedebilirsiniz. Tüm toplantılar, atılımlar için zamanlama sorunu yaşayıp canınızdan bezebilirsiniz. Öğrenim hayatında problemler yaşanabilir. Yani bu haftalarda kötü not aldıysanız bahaneniz hazır. Başkalarının dramlarının içine çekilmemek, çevrenizdekilerin abartılı duygularından etkilenmemek konusunda dikkatli olursanız rahat atlatırsınız. Duygularınızdan ve düşüncelerinizden emin olamadığınız için herhangi bir karar vermek için uygun değildir. Umarım bu dönemde en büyük karar alma zorunluluğunuz hangi ojeyi süreceğiniz üzerine olur.

2020 Venüs İkizler retrosu

Mars Balık’a geçerken Venüs retrosu başlıyor. İşte sevimsiz bir retro. Mars zayıflarken Venüs ise her türlü hatayı yapabileceği geri hareketine başladı. Bugünden itibaren 25 Haziran’a dek Neptün karesinden dolayı, evrensel yardımdan yoksun, ne ekersek çok kısa zamanda onu biçeceğimiz karmik bir süreç başladı. Ümitsiz vatandaşlar iş aramayı bile bırakabilir ama lütfen umudunu kaybetme, bu sadece kısa bir geçiş dönemi, sonrası aydınlık… Ayrıca bu dönemde fazlasıyla iyi bir teklif alıyorsanız durun; gerçek olmayabilir.

Ne yapalım?

İlişkilerde dikkatli olun, riskli finansal girişimleri erteleyin. Venüs dişil enerjiyi simgeler yani yaratıcı enerji. Danstan şiire, resimden yazıya sanatın her alanı bu gezegenin yönetimindedir. Yaratıcı projeler, ilham kaynakları retro dönemlerinde kendini açıkça ortaya koymaz. Bu faaliyetleri hızlandırmaya çalıştıkça yeniden yapılması gereken farklı yönleri ortaya çıkar. Bu haftalar elinizdeki sanat eserlerini gözden geçirmek, redaksiyon yapmak, düzeltmelerle uğraşmak, son dokunuşları ve planlamaları yapmak için uygunken bir eser sahnelemek, lansmanını yapmak, gösteri organize etmek, sergi açmak veya herhangi bir ürünü teslim etmek için uygun değildir. İlham tanrıçası karanlık yanını dönmüşken harika eserlerin parlaklığı takdir edilmeyebilir. Kısaca bu sıralar sanat toplum için değil.

Depolamayın: Venüs’ün karanlık yüzü gayya kuyusu gibidir; hep daha fazlasını ister ve bunun bir sınırı yoktur. Dolabınızı açın ve kıyafetlerinizi elden geçirin.

Burçlara Göre Etkiler (Burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun)

Aşağıda her burç için özet cümleleri veriyorum. Burcuna özel etkileri okumak isteyenler buraya tıklayıp açılan sayfada e-posta bilgilerini yazarak tüm burçlara olan etkileri ücretsiz olarak okuyabilir. Böylece haftada bir gönderdiğim ve bloğumda yayınlamadığım özel astrolojik bilgilere de ücretsiz ulaşabileceksiniz. İyi okumalar!

KOÇ

Venüs retrosu, 3. evinizde sorunlar oluşturuyor– ülke içi seyahat, kardeşler, iletişim.

BOĞA

Venüs retrosu, 2. evinizi aktive ediyor – iş ve finansal varlıklar.

İKİZLER

Venüs retrosu 1. evinizi harekete geçiriyor – benlik ve kişilik.

YENGEÇ

Venüs retrosu, 12. evinizi zorluyor- gizli konular.

ASLAN

Venüs retrosu, 11. evinizi etkinleştiriyor – dostluklar, iş ağları, cemiyetler, astroloji, insani yardım kuruluşları.

BAŞAK

Venüs retrosu 10. evinizi harekete geçiriyor- kariyer.

TERAZİ

Venüs retrosu 9. evinizi test ediyor – yüksek lisans, akademi, yurtdışı.

AKREP

Venüs retrosu, 8. evinizi harekete geçiriyor- yeniden doğuş ve paylaşılan kaynaklar.

YAY

Venüs retrosu 7. evinizi aktive ediyor- yakın ortaklıklar ve evlilik.

OĞLAK

Venüs retrosu 6. evinizi zorluyor – Sağlık, iş çevresi ve günlük rutinler.

KOVA

Venüs retrosu 5. evinizi harekete geçiriyor – romantizm ve çocuklar.

BALIK

Venüs retrosu 4. evinizi aktive ediyor- aile ve ev.

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir