RUHUNU KEŞFETMEYE HAZIRLAN

Satürn iki buçuk yıldan sonra Kova’dan Balık’a geçiyor. Bize salgın ile beraberinde büyük bir hayat değişimi getiren Satürn Kova yerini 7 Mart 2023’te Balık burcuna bırakıyor ve Mayıs 2025’e kadar etkilerini sürdürüyor. 1-7 Mart ülkemizde Deprem haftası ve Yeşilay haftası olarak kutlanıyor. Elbette bu öylesine denk gelmiş bir tesadüf değil. Satürn Balık insanlığı Mayıs 2025’e kadar olacak depremlere karşı uyarıyor. Aynı zamanda Balık bağımlılıklarla da alakalı bir burçtur. Hayatımızda gelişen olumsuz olaylar karşısında sigara, alkol, uyuşturucu, aşırı yeme, sosyal medya gibi bağımlılıklara sarılmayı seçersek çok ama çok zor bir iki buçuk sene yaşayacağımızı da bilmeliyiz. Herkesi bu transit sırasında sağlıklı yeme ve düzenli egzersiz yapmaya davet ediyorum.

Satürn’ü bu burçta en son 1994 – 96 yıllarında görmüştük. O yıllarda hayatınızda beliren konular ve sınavlar tekrar gündeme gelebilir. O yıllarda Türkiye’nin ekonomisi çok tahrip olmuş ve döviz kuru artışı yaşanmıştı. Umuyorum ki bu sefer benzer bir etkiyi daha da fazla yaşamayız.

Tanrıların Kralı Satürn, zodyak boyunca hareket ederken kural ve yapı dayatan katı bir otorite figürüdür. Satürn hayatlarımızla ne yaptığımızı ve hedeflerimize nasıl ulaştığımızı bilmek ister. Dolayısıyla bu sorumluluk gezegeni, burç kuşağının en son burcu olan ruhsal ve yaratıcı Balık burcuna geçtiğinde, bazı ciddi soruların önümüze geleceğini biliyoruz.

Yazının ilerleyen kısımlarında Satürn Balık burcunda iken yapabileceğiniz manevi çalışmalar ve haritanızda Satürn Balık’ta ise neler yapmalısınız gibi konularda da rehberlik vereceğim.

Satürn Balık Burcunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Satürn astrolojide zor günleri ve uzun yaşam derslerini simgeler. Balık ise suları, salgın hastalıkları ve hastaneleri… COVID – 19 sınavımız hafiflemiş olsa da salgın hastalıklara karşı gardımızı indirmemeliyiz. Denizler ve sularla ilgili konuları da gündeme getireceği için küresel olarak denizlerimizi korumaya azami özen göstermeliyiz. Ülkemizde de bir başka müsilaj, kuruyan göller, barajlar ve şelaleler gibi olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapmalıyız.

Balık zodyağın son burcu olarak maddi dünyadan vazgeçmeyi simgelediği için ne yazık ki bazı sevilen simaların intihar ya da cinayet haberleri de alınabilir. Küresel çatışmalarda veya terör saldırılarında kimyasal/biyolojik gazların ve silahların kullanımı söz konusu olabilir.

Satürn Balık, yılda bir kez, bir ülkeyi 7 üzeri şiddette bir depremle vurmasıyla da bilinir, inşallah bu konuda yanılırım.

Satürn Balık Olumlu Etkileri

Balık burcundaki Satürn, büyük değişimleri gerçekleştirmek için kriz getirmesiyle ünlüdür. Nelson Mandela gibi, yıllardır süregelen küresel sistemi değiştiren bir figür çıkabilir.

Balık aynı zamanda ruhu ve maneviyatı yönetir. Ana akım olmayan hayat felsefeleri, şifacılık, meditasyon, nefes terapileri hakkında daha sık konuşacak gibiyiz.

Bu burç aynı zamanda mükemmel bir sanat ilhamı da verdiğinden yıllarca hatırlanacak ikonik filmler çekilecektir.

Uzun zamandır süren savaşlar bu etki altında son bulacaktır.

Satürn Balık Manevi Çalışmaları

Balık burcundaki Satürn, içe bakmak için mükemmel yılları gösterir. Bir kitap yazmak veya bir iş kurmak hayaliniz varsa mutlaka karma astroloji danışmanlığı alın. Danışmanlık alamıyorsanız şu çalışmayı yapın: Zihninizi boşaltın, nefes alın ve bu geçişteki enerjilerle ne yapabileceğinizi düşünün. Bir not defterini de hazır bulundurun çünkü evrenden bir koçluk almak üzeresiniz. Eğer herhangi bir mesaj almadıysanız üzülmeyin.

Kuralların Efendisi, zodyakın son burcundayken, rüyalarımızın verimli olmasını sağlayacak. Rüya günlüğü tutun ve oradaki mesajları deşifre etmeye çalışın. Pişman olmayacaksınız.

Hayal ettiğimiz tüm ayrıntıları bir araya getirmenin ve işlerin nasıl gerçekleştirileceğini planlamanın zamanı geldi: bir iş planı yazın, bir bütçe yapın, kredi seçeneklerini inceleyin.

Balık burcundaki Satürn’ün bize öğretmesi gereken derslere uyum sağladığımızda, yolumuz netleşir. Sorumluluk alarak ve çok çalışarak hayallerinizi gerçek yapabilirsiniz.

Haritanızda Satürn Balık burcunda ise

Doğum tarihiniz

23 Mart 196416 Eylül 1964

16 Aralık 1964 – 3 Mart 1967

21 Mayıs 1993 – 30 Haziran 1993

28 Ocak 1994 – 7 Nisan 1996 arasında ise Satürn Burcunuz Balıktır. İşte burada Satürn döngüsü dediğimiz, hayatta bizi zorlayan ama aynı zamanda olgunlaşmamızı sağlayan 2 yıldan bahsediyoruz. Size ilk tavsiyem önce yukarıdaki yazıyı tekrar okuyun, bu yazıya sizi yönlendirmiş sosyal medya postunu kaydedin ve uyarılarımı dikkate alın.

Satürn Balık döneminde gerçek manevi arayış için gerekli olan çalışmaları samimi olarak yapmalısınız. Ruhu uyandırmak kolay değildir. Felsefeye, zihinsel ve ruhsal alemlerin bilimsel açıklamalarına meraklı olun, ritüeller yapın, zengin bir ruhsal veya mistik pratiğe sahip olmaya çalışın.

Sabırlı olun, ben değil biz deyin, yardım kampanyalarına aktif olarak katılın, gerekirse size artık iyi gelmeyen insanlardan ve kurumlardan uzaklaşın, Biraz daha içe dönerek kendinizi tanımaya çalışın. Haritanıza özel etki neredeyse o alanda hedeflerinize ulaşmak için sebatkar olmak ve çok çalışmak gerektiğini asla unutmayın. Harita rehberliği almak isterseniz buraya tıklayarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

InstagramFacebookYoutubeSpotifyApple Podcast

2 Responses

  • Gazi

    🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    Yanıtla
  • Hava karatas

    10.10198512.30 Konya dogumluyum.burcum terazi yukselenim oğlak .öldum oldum dirildim.hukuki nafaka tazminat güzel haberler alabilecekmiyimha a

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir