Hem Satürn Kova hem de Büyük Kavuşum yazılarımda 20 yıllık etkisi olan Sahibkıran kavuşumu hakkında elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım. Astrolojik etkileri işinize yarayacak, yolunuza rehber olacak şekilde anlaşılır anlatma gayretimi biliyorsunuz. Satürn –Jüpiter Kavuşumunun getireceği değişimleri daha net iletebilmek adına bir de burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyabileceğiniz bu yazıyı hazırladım. Yazıyı okurken 1-2 senelik değil 20 senelik bir etki okuduğunuzu aklınızda tutarak, vizyonunuzu belirliyormuş gibi yorumlamanız daha iyi olur.

Yazıyı sevdiklerinizle de paylaşın, bilgi paylaştıkça bereketlenir.

Bu gibi yazılarımızdan anında haberdar olmak, ücretsiz etkinliklerimizden yararlanabilmek, bloğumda ve sosyal medyada yayınlanmayan içeriklere ulaşabilmek için e-posta listemize üye olmayı ve gönderdiğimiz e-postaların Spam’e düşmemesi için [email protected] adresini kişiler listenize kaydetmeyi unutmayın.

Satürn –Jüpiter Kavuşumu Kova’da olduğu için Kova burcundan başlıyorum!

KOVA

Büyüten Jüpiter’in istikrarlı Satürn ile güçlerini birleştirmesi size yenilik yapmak için ihtiyacınız olan hem cesareti hem de güvenliği veriyor. Son 1 – 3 yıldır hangi açılımları yapmayı planlıyorsunuz? Bir iş kurmak (veya kapatmak), yeni bir şehre taşınmak, yüksek lisansa başlamak? Bunlar, Jüpiter Kova’dayken ilk adımlarını atacağınız – veya en azından düşünmeye başlayacağınız – konular. Ve kavuşumun başrolündeki faydacı Satürn ile “bu girişimleri gerçekçi olarak ne kadar büyütebileceğinizi” düşünün. Ama lütfen acele etmeyin. Büyük resmi görün ama tüm bu hareketleri 2030’a kadar planlayabilirsiniz. Bana öyle geliyor ki planlama dönemi 2022’ye kadar sürecek. Atılımlar için 2023’ten sonrası daha doğru. Vizyonunuz, Jüpiter’den. Satürn, büyük fikriniz için yatırımcıları çekmenize yardımcı olabilir, belki de Kova semboliğinin işaret ettiği gibi bir “kitle fonlaması” kampanyası yoluyla bile gerekli bütçeyi edinebilirsiniz. Ya da belki o kadar karlı bir gelir modeli yaratırsınız ki fikriniz kendi kendini finanse eder. Sonuç olarak: Hayal ettiğiniz parayı kazanabilirsiniz!

BALIK

Uyurken ilham defterinizi başucunuzda tutun. Büyük kavuşum ilahi rehberli on ikinci evinizde gerçekleşti, Jüpiter ve Satürn son 2 senedir aklınızda olan basit bir planı gerçekten büyülü bir şeye dönüştürecek. Fikirlerinizden biri somut bir şekle bürünerek size destek olabilecek kişileri ve kaynakları çekebilir. Jüpiter, yüksek lisans konularını da yönetir ve Satürn’ün uzun vadeli planlama becerileriyle birleştiğinde, Balıkları yeteneklerinden biri için sertifika/diploma almaya teşvik edebilir. Artık size hizmet etmeyen neye tutunuyorsunuz? Hayatınızın neresinde bir kapanış yapmanız veya kimi bağışlamanız gerekli? İlişkiniz, işiniz yolunda mı ya da kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor mu? Uğraşacağınız birkaç konuyu şimdiden keşfedebilirsiniz ve ruhsal yolculuğunuza başlayabilirsiniz. İnanılmaz bir iç büyüme tetikleniyor, ancak yeraltında filizlenmeye başlayan tohumlar gibi, bu astrolojik bir “kış”. Çabalarının meyvelerini vermesi zaman alabilir. Doğru zaman gelinceye kadar, göreviniz artık size hizmet etmeyen herhangi bir şeyi ortadan kaldırmak veya önümüzdeki on yılın yukarı giden grafiği için hazırlık aşamasında yarım kalmış işleri halletmek.

KOÇ

Çok sevdiğiniz insanlarla bile mutlaka aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz. Özgür düşünen entelektüel çevreden pek çok yeni fikir ediniyorsunuz. Yaşamınıza girecek zeki, yetenekli ve cömert biri sizi çok etkileyebilir. Bu kişi bir sevgili de olabilir, hemcinsiniz olan bir iş arkadaşınız da. Kim olursa olsun hayatınızı değiştirecek karmik bir dost, kadersel bir rehber olduğu açık. Halihazırda insani yardım, sivil toplum örgütü gibi insanlar için çalışan bir kurumun parçası mısınız? Ya da astroloji, teknoloji şirketleri, mühendislik, havacılık ile mi uğraşıyorsunuz? O zaman işinizde daha belirgin bir rol üstlenebilirsiniz ama lider olarak değil de daha çok ekip koordinatörü olarak. Bence önümüzdeki yıllarda kariyerinizi gözden geçirin. Bir sektörü bırakıp yenisine geçebilirsiniz. Henüz karar veremediyseniz astroloji danışmanlığı almanızı tavsiye ederim. Lider yerine organizatör olmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizi, ekibi bir arada tutan en önemli parça olarak düşünün. Bazı Koçlar, yeni bir internet sitesi veya kendine ait gayrimenkulde yaptığı yatırımla kendi topluluğunu/derneğini oluşturabilir! Hedeflerinize giden gücü ve cesareti bulacaksınız.

BOĞA

Babanızın veya hayatınıza girmiş toksik erkeklerin neden olduğu bazı eski acılar veya kültürel etkiler iyileşiyor. Bu aynı zamanda erkek enerjisinin tahakküm, ego veya agresif güç içermeyen sağlıklı ifadesi olan “sağlıklı erilliği” hayatınıza getiriyor. 2021 biterken, kendinizi hayran olduğunuz ve saygı duyduğunuz erkeklerle çevrelemeye özen gösterin. Bu kişiler ileriki yıllarda en büyük müttefikleriniz arasında olacaklar! Hayatınızdaki tüm önemli insanlarla gelecek hakkında tartışmalara başlayın. Hedefleriniz hayat amacınıza uyuyor mu? Peşinden gitmek istediğiniz bir macera var mı? Fikrine değer verdiğiniz erkeklerle beraber yer değiştirmeyi, bir atölye çalışması yapmayı, bir uzmanlık için eğitici eğitimi almayı ve hatta birlikte bir iş kurmayı düşünebilirsiniz. Kariyerinizi nasıl değiştirebilirsiniz? Olasılıkları keşfedin! Ayrıca ikili ilişkilerde yoğun duygular ortaya çıkıyor. Hayatınızda henüz biri yoksa güvenebileceğiniz o özel kişi hayatınıza girecek. 2021-22 yıllarında biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz ama 2023 ile eski düzeni yıkıp yeni düzene geçmenin zamanı olacak.

İKİZLER

İkizler adeta bir influencer veya medya uzmanı oluyor! Büyük kavuşum dokuzuncu evinizde, 2021 hem keyifli ve hem de tedbirli olmanız gereken bir yıl. Özellikle gelir-gider dengesini sağlamalısınız. Farklı eğitimlere yönelebilir, yüksek lisans yapabilirsiniz. 2021 hayalleriniz adına kararlı bir eylemde bulunmak için güçlü bir dönem olabilir. Yeni projeler yaratacak ve farklı iletişim kanalları kullanacaksınız. Hukuk, öğretmenlik, eğitmenlik, akademi, ithalat, ihracat, yurt dışı bağlantılı her türlü iş size büyük şanslarla gelecek. Satürn kısıtlarken, aynı zamanda güç ve dayanıklılık da katar. Engeller isteksizlik yaratmasın. Öfkenizi kontrol edin. Fikirlerinizden biri, çılgınca görünse bile ilgi çekebilir. Büyümeyi hayal ediyorsanız, vizyonlarınızı gerçeğe dönüştürmek için izleme –değerlendirme yapın. Size cesaret verecek yeni ortamlara girecek, yepyeni insanlar tanıyacaksınız. Belki de eğitim ya da iş için yurt dışında yaşayacaksınız. Belki çok satan bir kitap yazacaksınız. Kelime dağarcığınızdan “imkânsız” kelimesini çıkarın!

YENGEÇ

Jüpiter erotik macera vaadiyle aklınızı alırken, Satürn ayaklarınızın yere basmasına yardımcı olacak. Sonuçta önümüzdeki 20 yılda mutlaka hayatınıza biri girecek, önemli olan siz gerçekten o kişiyle bir yaşam geçirmek istiyor musunuz? Seviyorsanız, işleri daha kalıcı bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Zaten genelde sevgilinizle işleri ciddiye taşımaya meyillisiniz. Bekarsanız hayatınızı sevdiğiniz kişiyle birleştireceksiniz, evliyseniz de ikinci balayı dönemi geliyor! Ancak sevgilinizle ilgili kalbiniz hala emin değilse, bu kavuşum bir ayrılığın habercisi olabilir. Ya hep ya da hiç. Karşınızdaki doğru kişi mi değil mi emin değilseniz karma astrolojisi ilişki analizi size yardımcı olabilir. Kariyere bakarsak üstesinden gelmeniz gereken işleriniz var gibi. Haritanızın Kova kısmı aktive olduğunda hem hızlı hem de titiz olmanız gereken, canınızı dişinize takarak çalıştığınız bir projeye kendinizi kaptırabilirsiniz. Finansal yatırımlar cömertçe karşılığını verebilir. Bir sermaye toplamak, bir kitap ya da albüm anlaşması yapmak veya size inanılmaz kaynaklara erişim sağlayan bir iş ortaklığını resmileştirmek için mükemmel bir 20 yıl sizi bekler.

ASLAN

Jüpiter, sizi uzun mesafeli bir ilişkiye veya kültürler arası bağlantıya götürebilecek bir yolculuğa teşvik edecek. Kimya bu kadar güçlü olduğunda, aranızdaki mesafelerin veya zaman farkının ne önemi var? Sizi sık sık WhatsApp ve FaceTime kullanırken görüyorum, belki de uzaktan gelen bir iş fırsatı nedeniyle devamlı online toplantılarda olacaksınız. Bu arada, pragmatik Satürn sizi aşırı romantizmden koruyor. Günlük telaşları bırak sevgili Aslan ve şimdi kaderi senin gibi çevresini yönetmek olan sıcak kanlı bir ortak veya sevgili bul. Partneri olan Aslanlar maceracı Jüpiter’in planlama ustası Satürn ile kavuşması ile ilişkilerini yenileyecekler. Birlikte neler neler inşa edeceksiniz bu 20 yılda?! İster bir düğün yapın, ister bir aile kurun, ister bir aşk yuvası için alışveriş yapın ya da partnerinizle birlikte bir YouTube kanalı başlatın, büyük kavuşum hayatınıza büyük bir ivme ve destek getirecek. Proje ne olursa olsun, partnerinizle yepyeni maceralara atılmaya bayılacaksınız!

BAŞAK

Satürn disiplin verirken, Jüpiter deponuza roket yakıtı koyuyor. Sağlık konusunda sorun yaşadıysanız, bu ikili sizi tekrar ayağa kaldıracak. Kış aylarında nabzınızı hızlandırın: Kar ayakkabısıyla yürüyüş veya kayak yapmayı deneyin, açık hava buz pateni pistinin kralı/kraliçesi olun. Sıcak günlerde, toprak burcunuzun doğasıyla tekrar doğaya uyum sağlayacaksınız. Satürn, işyerinde kalıcı sistemler kurmanıza yardımcı olacak, böylece Jüpiter’in ortaya çıkardığı bereketlenmenin tadını sürdürülebilir şekilde çıkarabilirsiniz! Başaklar bu yıldan başlayarak 20 yıl boyunca Çin’den Amerika’ya kadar dünyanın her yerindeki müteahhitlerle ve danışmanlarla çalışabilir. Ya da belki dijital dünya sayesinde göçmenlik alırsınız veya evinizden dünyanın diğer ucu için iş yaparsınız. Uzak bir iş ofisine, deniz manzaralı bir evden çevrimiçi içerik üretmekten daha kötü şeyler olabilir hayatta, değil mi? Kendi işini açmak isteyen Başaklara da yeşil ışık yanıyor. Hazırlıklarınızı yapın ve doğru zamanda açın şirketinizi.

TERAZİ

Dokunmatik Teraziler için bile uzun mesafe ilişkisi denemeye değer olabilir. Kültürlerarası bir çekim, göz ardı edilemeyecek kadar güçlü etkilere sahip görünüyor. Elbette, COVID-19 belasıyla uğraşırken parti sezonu dolu dolu geçmeyecek. Ama sen Terazi, COVID-19 sonrası yıllarda eğlence dünyasının başrolündesin. Benim tahminim şimdilik sanal etkinlikler senin en parlayacağın alan! Şanslı Jüpiter ve klasik Satürn’ün doğum haritanızın bu şık alanında bir araya gelmesiyle, Zodyak’ın en çok akım yaratan kraliçesi olacaksınız. Her an “büyük bir gelişmeye” hazır olacak şekilde giyinin çünkü muhtemelen şans kapınızı en beklemediğiniz an çalmayacak, adeta kıracak 😀 Yaratıcı olarak, müthiş işler başarıyorsunuz. Satürn mantıklı çözümler getirir; Jüpiter ise vizyoner fikirler sunar. Mülkiyetlerinizi satarak ya da influencer olarak çılgınca para kazanabilirsiniz. Finansal alanda ne tarafa yönelmen gerektiğini bilmiyorsan karma astroloji danışmanlığı sana yardımcı olabilir. Büyük Kavuşum aşk alanında vites yükseltiyor. Bekar Teraziler hayatının aşkını bulacak, sevgilisi olanlar evlenecek, evli olanlar çocuk sahibi olarak ailesini genişletecek.

AKREP

Her ne kadar çevrenizin ve içinde yaşadığınız kültürün üzerinizde etkisi olsa da Kova’daki Büyük Kavuşum döngüsü önümüzdeki 20 yıl boyunca iç dünyanızı güçlendirecek. Bir meditasyon veya nefes egzersizi pratiği (veya her ikisi) geliştirmek, etrafınızda kaos kol gezse bile sizi sakin kılacak ve milyonlarca insan tarafından denenmiş yegâne yoldur. Aileyi, mali güvenliği ve ev mutluluğunu çevreleyen kararlar daha ağır basabilir. Satürn zamanı ve geçmişi yönettiği için yılların hızla geçmesi sizi biraz melankolik hissettirebilir. Böylece, o kıymetli anları en yakınlarınızla ve sevdiklerinizle birlikte kutlamak için daha fazla zaman ayıracaksınız. Aynı zamanda Jüpiter’in maceracılığının rehberliğinde yeni maceralar da yaşayacaksınız. Aileyle işinde çalışmak veya evden çalışacağınız bir iş kurmak, eşi benzeri görülmemiş bir başarı getirebilir. Kadınlarla ilgili sosyal sorumluluk çalışmaları da yapabilirsiniz! En çok yüzünüzü güldürecek yatırım türü de gayrimenkul olacak.

YAY

Ağır ağabey Satürn ve risk alan Jüpiter kavuşuyor, kardeşiniz/sevgiliniz/arkadaşınızla ekip çalışmalarınızı resmi bir şeye dönüştürebilirsiniz. Bir avukatın sözleşme taslağını hazırlamasını isteyin ve her şeyi başlatmadan önce biraz müzakere etmeyi bekleyin. Bu girişiminizin sadece uzun ömürlü olması için değil, aynı zamanda kendinizi korumak için de faydalı olacak. 20 yıl boyunca yaptığınız anlaşmalarda sorumluluğunuz büyük, bu nedenle haklarınızın ve fikri mülkiyetinizin güvence altına alındığından emin olmanız gerekiyor… Evet, karşınızdaki canınız gibi sevdiğiniz kişi olsa bile. Mevcut bir ortaklık dönüm noktasına ulaşabilir. Jüpiter’in rehberliğini takip etmeli ve yeni, ortak bir geleceğe adım atmalı mısınız? Yoksa ihtiyatlı Satürn’ün tavsiyesi altında işleri yavaşlatmak daha mı iyi olur? Belki de hem biraz risk alabileceğiniz, ancak biraz da planlı hareket edebileceğiniz bir orta yol vardır. İletişim evinizde olan Sahibkıran sayesinde yazar, yayıncı ve medya odaklı Yaylar gelişecek. İster stand-up komedi yapın, ister uzmanlık alanınızda çevrimiçi bir atölye için kolları sıvayın. Mikrofon sende, sevgili Yay.

OĞLAK

Jüpiter dokunduğu her şeyi güçlendirir. Satürn karmanın efendisidir ve uzun vadeli görevlere istikrar ve başarı getirir. Bolluğa giden yolda 2020’de kestirme yollar kullandıysanız, bu kozmik kavuşum, onarım çalışması gerektiren fay hatlarını ortaya çıkaracaktır. Bu potansiyel tuzağa düşmeyin! En kısa sürede 2020’nin hatalarını onarmaya başlayın. Evet, bu hasar kontrolü can sıkıcı bir zaman ve kaynak yatırımı gerektirebilir. Ancak, sorunu görmezden geldiğinizde acil durumların oluşmasıyla para cezaları veya faizle büyümüş vergi borçları ödemek zorunda kalmaktan daha iyidir. Profesyonel hayatınızda uzun vadeli girişimlerde mi bulunacaksınız? Yarı zamanlı bir iş bulabilirsiniz, böylece imparatorluğunuzu mesai saatleri dışında ve hafta sonları inşa ederken bir yandan da sabit geliriniz olur. Ya da belki, bir kitle fonlaması (crowd funding) kampanyası oluşturursunuz veya yakın çevrenize sizin can suyu paranızın yatırımcısı olmalarını teklif edersiniz. Yeni atlımın için nasıl bir finansman bulman gerektiğini merak ediyorsan astroloji danışmanlığı alabilirsin. Bilgili, akıllı ve stratejik olmaya, aynı zamanda da daha büyük bir lige çıkmaya istekli olun. İyi hesaplanmış bir risk efsane ödüller getirebilir!

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir