4 Mart – 23 Nisan: Mars Geleceğin Gündemini Oluşturuyor

Mitoloji’deki savaş tanrısı Mars, 4 Mart 2021 06:30 itibariyle İkizler burcuna girdi ve 23 Nisan’a kadar buradaki seyrine devam edecek. Mars, sözel İkizler’de kendini ifade etmede yüksek enerji hatta bazen de sözel tartışma verebilir. Çeşitliliği seviyoruz ve bu nedenle birçok projeyi aynı anda yürütmekten zevk alıyoruz. Basın ve hatta sosyal medya bir ilham kaynağı olarak hayatımızda daha önemli hale geliyor. İşleri hallederken daha esneğiz ve yeni bilgiler geldiğinde rotayı değiştirmeye açığız.

Buraya kadar her şey normal bir Mars transiti gibi görünüyor değil mi? Ama değil...

Önümüzdeki yıl için büyük bir değişiklik planlıyor olabilirsiniz. 2021 Mart – Nisan’da gelişen olaylar, 20 Ağustos 2022’de Mars’ın 7 ay boyunca kalacağı İkizler’e geçince tekrar önünüze gelecek ve 25 Mart 2023’e kadar gündemimizi meşgul edecek.

30 Ekim 2022 – 12 Ocak 2023 arasında Mars İkizler’de retroya girdiğinde, MartNisan 2021’de olanların olumlu/olumsuz karması ile yüzleşeceğiz. Son olarak 25 Mart 2023’te gündem tamamlanacak.

Kısacası 4 Mart – 23 Nisan 2021 arasında ne ekersek 2022 sonu, 2023 başındaki Mars retro döneminde bunları biçeceğiz. O yüzden bu ayı iyilik yaparak, iyi niyetler ederek geçirmek faydalı olur. Eğer bu tarihlerde hayatında önemli birşey olduysa astroloji danışmanlığı almanı tavsiye ederim.

En çok kimler etkilenecek?

Güneş, Yükselen, Ay veya Mars’ı İkizler, Başak, Yay ve Balık olanlar etkilenecek. Ayrıca İkizler haritanızda hangi evinizdeyse o evin temsil ettiği konularda etkileneceksiniz.

Nasıl bir etki olacak?

Finansal/duygusal/çevre/kariyer konularında (haritanızın aktif alanına göre) oldukça aktif bir döneme giriyorsunuz. Hatta 20 yıl etkili Jüpiter-Satürn kavuşumunun güzel etkilerini yaşıyorsunuz. Muhtemelen şu sıralar esprili ve eklektik kişiliklere ilgi duyuyorsunuz. Nefes kesen, hafif züppe tiplerle heyecanlı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Belki bu durum 2021’in ilk yarısı işinize yarayacaktır. Ancak eğer fazla bencilce davranırsanız, kul hakkı yer, gücünüzün yettiğine sırf kendi çıkarlarınız için kötü davranırsanız 2022 sonu 2023 başında çoook zor bir karmayla karşı karşıya kalacaksınız demektir. Hep dediğim gibi, kontrolsüz güç güç değildir. Enerjinizi hedeflerinize yönlendirirken başkalarını ezmediğinizden emin olun. En öne geçmek için hırslanmak yerine, ilerlemenin keyfini çıkarın.

Mars’ı veya Venüs’ü retro olanlar

Mars’ın İkizler’de olduğu dönemde, İkizler’in haritanızda temsil ettiği evde birileri ya da bir kurum tarafından kötü muamele görebilir, itilip kakılabilir ya da haksızlığa uğrayabilirsiniz. Anlık tepki vermemeli, burada yaşadığınız haksızlığın karmasının sizin lehinize yukarda belirttiğim tarihlerde yaşanacağını bilerek oyun planınızı buna göre kurmalısınız. Şimdilik hayatın size getirdiklerini kabul etmelisiniz.

Endişelenmek yerine, size neşe verecek faaliyetlerle her anınızı dolu dolu geçirdiğiniz güzel bir yıl dilerim.

 

 

 

[email protected]

3 Responses

  • Ülkü Yüksel

    Koç burcunu neler bekliyor

    Yanıtla
  • Hülya BAŞAR

    Çok teşekkür ediyorum sevgiler Rabbim bugunlerde ihtiyaci olani surekli karsima cikariyor zaten mehametli bir insanim cok sukur yaratanima dahada iyilik yapma gayretine girdim meilleriniz altin degerinde benim icin ilminiz daim OLSUN danismanlik ucretiniz nedir sevgier saygilar

    Yanıtla
  • Mars İkizler

    Aralık ayında okuyorum bu yazıyı…Mars ikizler 7. evimde, partnerimin Ayı ikizler. Mart 2022 de olanlar oldu ağustosda tekrar gündeme geldi ve aralıkta ilahi adalet işliyor. Bu yazı harika bir öngörü olmuş emeğinize sağlık

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir