Fırsatlara Kalbini Aç, Gerektiğinde Tedbirini Al

28 Ocak, 24 Haziran ve 15 Ekim Güneş – Jüpiter güçlü açıları

Her tarih 2 gün öncesi ve sonrasını da etkiler. Ocak’taki tarih Terazi, Kova, İkizler (Güneş, Yükselen, Jüpiter ve Ay Burçları), Haziran’daki tarih Yengeç, Balık, Akrep ve Başaklar (Güneş, Yükselen, Jüpiter ve Ay Burçları), Ekim’deki tarih ise yine Terazi, Kova, İkizler (Güneş, Yükselen, Jüpiter ve Ay Burçları) için çok olumlu günler. Neşeli olacağınız, başarıyı yakalama şansınızın yüksek olduğu günleri işaret eden bu günlerde girdiğiniz her işte becerikli olacağınız kesin. Tartışmak yerine karşınızdakilere yardım ederseniz zaten siz galip çıkacaksınız. Adil, yürekli ve samimi insanlarla tanışabilirsiniz. İstediklerinizi yapmak için bolca zamanınız olacak ve evren size cömertçe para yollayacak. Sevdiğiniz insanlara abartılı sözler vermeyin yeter. Özellikle de Ekim ayı Merkür retroya denk geldiği için abartmamaya dikkat edin.

Şubat, Haziran ve Ekim Merkür retrolar

Tam tarihler için 2021’in Retro tarihleri yazımızı inceleyebilirsiniz. Yavaşlamanız gereken bu retrolardan en çok Terazi, Kova, İkizler (Güneş, Yükselen, Merkür ve Ay Burçları) etkilenecek. Merkür retrolarında sinir bozucu iletişim sorunları, teknolojik aletlerde bozulmalar ve seyahat aksaklıkları bekleyebiliriz. Her şeyi iki kez okumayı, sözlerinizi dikkatlice seçmeyi, sözleşme imzalamaktan kaçınmayı (veya daha dikkatli bir şekilde incelemeyi), verilerinizi yedeklemeyi ve seyahat aksaklıkları için plan yapmayı unutmayın. Gerçek şu ki, Merkür gerilemesi tamamen kötü değildir; aslında, üç aylık öz değerlendirme dönemidir. Sorunlar olduğunda kriz müdahalesi yapmak için ne kadar hazırsınız? Stres yönetimi ve öz bakım rutininiz nasıl? Merkür gerilemesi büyük değişiklikler yapmak için harika bir zaman olmasa da, hayatımızı ve alışkanlıklarımızı derinlemesine düşünmek için idealdir.

9 Şubat, 24 Haziran, 26 Kasım Satürn – Şiron 60’lık açısı

Her tarih içinde bulunduğu tüm haftayı etkiler. Bu fırsat açısından en çok Koç, Kova, İkizler ve Yaylar (Güneş, Yükselen ve Ay Burçları) etkilenecek. Medya, ticaret ve eğitim alanlarında bazı yenilikler, olumlu gelişmeler geliyor. Bu haftalar şifalanmak, doktor kontrollerini yaptırmak, astroloji danışmanlığı almak, psikologla görüşmek, yoga yapmak için harika! 2021’de bu etkiyi toplamda 3 defa göreceğiz. Yani Şubat’ın ilk 10 gününde tetiklenen bu güzel etki ile Koç’taki Şiron bir üçleme ile Haziran’da gelişim noktasını yaparak Kasım ayında hayatınızın bir alanına şifa getirecek. Özellikle Haziran etkisi zaten Oğlak dolunayına denk geliyor. Bilinçaltı yüklerinizden kurtulmanız ve geleceğe umutla bakmanız adına büyük bir fırsat! Size acı veren tüm ilişkileri ve ortaklıkları hayatınızdan çıkarmayı başarırsanız Kasım’da güzellikler sizi bulacak.

17 Şubat, 14 Haziran, 24 Aralık Satürn – Uranüs karesi

Her tarih içinde bulunduğu tüm haftayı etkiler. Bu zorlu etkiden en çok Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar (Güneş, Yükselen ve Ay Burçları) etkilenecek. 2021 planlarınızın tümüyle bozulacağını söylesem? Ama tüm bu kaosun yıl biterken daha iyilerinin gelmesi için olacağını da eklesem? Üstüne üstlük ben zaten bunun detaylarını 1 yıl önce Satürn Kova yazımda ve 2 yıl önce de Uranüs Boğa yazımda da öngörmüştüm, oraya da bir göz atın. Evren sizin daha büyük hayaller kurmanızı ve daha cesur hedefler belirlemenizi istiyor. Tabi değişim ve statüko dengesini gözeterek. 2021’de bir çılgınlık yapmayın ama hayatınızdaki reform hareketinin hazırlıklarını da ihmal etmeyin. Aynı zamanda bu tarihlerde coin piyasasında beklenmeyeni bekleyin diye ekleyebilirim. Hatta 24 Aralık haftası altın ve gümüş piyasaları bile değişecektir.

27 Nisan Akrep’te Süper Dolunay

instagram.com/xmuratakyol

24 Nisan’dan ay sonuna dek etkili. Bu dolunay en çok Boğa, Akrep, Aslan ve Kovaları (Güneş, Yükselen ve Ay Burçları) etkileyecek. Bu yıl, Nisan ayı dolunayı Dünya’ya olabildiğince yakın olacak, bu da onu çok büyük ve parlak gösterecek. Yani Süper Dolunay olacak! Dolunay haritası ise çok karışık ve dolunay yöneticisi Plüton S yani durağan pozisyonda. Her şeyin aniden ortaya çıkacağı, tüm sırların gün gibi karşımıza serileceği bu dolunayda hayatınızda kadersel pek çok bitiş yaşanabilir. Bu değişimler sayesinde 2020’den beri size yük olan bazı konu ve kişilerden de kurtulmuş olacaksınız tabi. Türkiye de bir Akrep ülkesi olarak Nisan’ın sonunda küresel anlamda ciddi gündem yaratacak hareketlere imza atacak. Bu bir başarı hamlesi ancak kimi platformlarda da çok eleştirilecek. Elbette tarih yaklaşırken bu dolunay hakkında detaylı bir yazı hazırlayacağım.

13 Mayıs-28 Temmuz Jüpiter Balık’ta

Aslında yıl boyunca Jüpiter çoğu zaman Kova’da, bize Jüpiter-Satürn kavuşumu alanında şans getirecek. Ancak belirttiğim tarihlerde Balık’a geçerek hem Yengeç, Akrep, Başak ve Balıklara (Güneş, Yükselen, Jüpiter ve Ay Burçları) bereket getirecek hem de tüm burçlara 2022’de hangi alana yönelmeleri gerektiğini işaret edecek. Jüpiter Balık’ta oldukça olumlu ve geliştirici etkilere sahip. Maneviyatı, şefkati ve yaratıcılığı genişleten bu transit, geçen yılın tüm acılarını bırakmamıza ve bizi ayıran tüm sınırları kaldırmamıza yardımcı olacak. Onları ne kadar az veya iyi tanıyor olursanız olun, hayatınıza giren insanlarla aranızda bir bağ hissedeceksiniz. Kelimelere ihtiyaç duymadan duygularını hissetmenize izin veren bir iletişime sahip olacaksınız.

Güneş ve Ay Tutulmaları

Tutulmalar yaklaştıkça her biri için detaylı yazılar yazacağım. Hangi burçta ne zaman tutulma olacağı bilgisine buradan ulaşabilirsiniz. Mayıs, Haziran ve Aralık’taki tutulmalar en çok İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarını (Güneş, Yükselen ve Ay Burçları) etkilerken, Kasım ayındaki tutulma ise Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının (Güneş, Yükselen ve Ay Burçları) hayatını değiştirmeye başlayacak. Kasım tutulması çok önemli çünkü hepimize 2023-2024 gündeminin neler getireceğinin fragmanı niteliğinde.

13 Temmuz Aslan’da Mars – Venüs Kavuşumu

10 – 15 Temmuz arası etkili. Bu kavuşumdan en olumlu etkilenenler Koç, Aslan ve Yay (Güneş, Yükselen ve Ay Burçları) burçları olacak. Oldukça keyifli günler. Yaratıcı işlerle, sanatla ilgilenenlerin, yönetim kadrosunda olanların yüzü gülecek. Nikah yapmak veya evli çiftlerin ikinci balayı için de oldukça güzel etkiler görünüyor. Beraber bir tatile çıkmaya ne dersiniz? Bekarsanız hayranı olduğunuz kişiyle karşılaşabilir hatta flört bile edebilirsiniz. Yaz aşklarının, tek gecelik ilişkilerin tavan yapacağı bir haftadan bahsediyoruz. Aşkı, tutkuyu, heyecanı bulmaya hazır olun! Ama karşınızdakiyle yeni yani Temmuz’da tanıştıysanız bu ateş uzun ömürlü olmayabilir. Anı yaşayın. Diğer burçlara tavsiyem ise hayatınızda en sevdiğiniz kimse veya neyse ona zaman ayırın.

14 Eylül Balık’taki Neptün Güneş’e karşıt

10-16 Eylül arası etkili. Bu olay en çok Başak, Balık, İkizler ve Yayları (Güneş, Yükselen ve Ay Burçları) etkileyecek. Aşk söz konusu olduğunda, hızla hayallerinizin kurbanı olabilirsiniz. Cennetten çiçek topluyorum zannedebilirsiniz, ama gerçekte Pamuk Prenses gibi zehirli elma yiyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde hatta hayata dair inançlarınızda kabullenmesi zor olaylar veya konuşmalar gerçekleşebilir. Okült konular çok çekici gelebilir ancak sizi neyin etkilediğini görmek zor olduğu için bu dönemde şifa ve enerji çalışmaları seanslarını tavsiye etmem. Acil ve doktorunuz tarafından belirlenmiş olanlar dışında da anestezi gerektiren cerrahi müdahaleleri bu haftada yaptırmamak faydalı olur.

19 Aralık 2021 – 30 Ocak 2022 Oğlak’ta Venüs retro

Elbette zamanı geldiğinde bu retro hakkında uzunca bir yazı yazacağım. Yine de bir özet vereyim. Bu retro en çok Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlakları (Güneş, Yükselen, Venüs ve Ay Burçları) etkileyecek. Bu dönemde aşk ve finansal konularda derhal taahhütler ve sorumluluklar üstlenmek yerine, duygusal olarak daha tarafsız ve tüm olasılıkları analiz etmeye istekli olmalıyız. Bir anda çevremizdeki akıllı ve stratejik tipler daha çekici gelebilir. Ancak çevrenizdekilerle fazla muhabbet ilişkinizde tez ayrılık getirebilir. İlişkiler, estetik müdahaleler, sanatsal çalışmalar ve para konularında beklenmeyen sorunlar, engeller çıkabilir, istediklerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Finansal anlaşmalar yeni bir planlama stratejisine ihtiyaç duyabilir. Yaratıcı projelerde düzeltmeler ve yeni yaklaşımlar da gerekebilir.

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir