20 Nisan 2024’te Boğa burcunda Jüpiter-Uranüs tam kavuşumu gerçekleşecek: ‘etkisi’ Nisan ve sonrasında kendini gösterecek.

Jüpiter ve Uranüs buluştuğunda, yenilikçi fikirlerin, önsezilerin ve kendimiz için yeni bir gerçeklik yaratma arzusunun artmasını bekleyebiliriz. Gerçekten de, bu yılın Boğa burcundaki nadir Jüpiter-Uranüs kavuşumu, ani değişimle ve neredeyse doyumsuz bir özgürleşme ihtiyacıyla bağlantılı. Aynı zamanda profesyonel terfiler, finansal kazançlar ve kârlar, heyecan verici yeni aşklar, manevi ve yaratıcı atılımlar da getirmesini bekliyorum.

Uranüs gerilimle ilgili olduğundan, bu dönemde kaygılanmanın normal olduğunu, çiçeklerin bile açarken acı çektiğini hatırlamanızı isterim. Fiziksel bedenimiz ve beş duyumuzla bağlantılı olan Boğa burcunda Jüpiter ile kavuşumu gerçekleştiği için meditasyon, çakra dengeleme, kundalini yoga ve yüksek titreşimli müzik dinlemek gibi uygulamalar onun gücünü kontrol etmemize yardımcı olabilecek araçlar.

Jüpiter Uranüs Kavuşumu – Geçmiş ve Gelecek

1845’ten beri karışık bir geçiş dönemindeyiz ve 2045’e kadar durum benzer seyredecek. Ateş ve havanın heyecan verici, rasyonel ve bilimsel temelli bir geleceğe doğru ilerlemesinin ağır bir bedeli olduğunun giderek daha fazla farkına varıyoruz. Toprak ve suyun yani varlığımızın kökü, Dünya’yı yok ediyoruz. Yeni milenyumun başlangıcından bu yana bilimsel ilerleme her zamankinden daha hızlı. Ancak gezegenimize ve kolektif sağlığımıza olan maliyetleri ortaya çıktıkça huzursuzluk da artıyor.

yüzyılın ortalarından itibaren Jüpiter-Uranüs kavuşumlarının 350-400 yıl boyunca sadece toprak ve suda meydana geleceği (torunlarımızın torunlarının göreceği) bir döneme gireceğiz. O zaman nasıl bir paradigma değişimi gerçekleşecek? Jüpiter-Uranüs kavuşumları yalnızca toprak ve suda meydana geldiğinde, kabaca 2050’den 2400’e kadar, keşifçi ve yenilikçi enerjilerimizi MS. 1500-2000 yılları arasında olduğu gibi ‘bilimsel ilerleme’nin hizmetinde kullanmak zorunda kalabiliriz. 2400’e kadar Jüpiter-Uranüs kombinasyonunun gölge tarafı nedeniyle fiziksel, duygusal ve ruhsal bedeli ne olursa olsun, kibirli keşif ve yenilik arayışında insanlıktan ötürü hasar gören bir gezegen görüyorum.

2024’teki Nadir Jüpiter-Uranüs Kavuşumu, Burcunuza Göre Hayatınızı Nasıl Değiştirecek?

KOÇ

Jüpiter-Uranüs kavuşumu para evinizde yer alır ve somut kazanımlar sağlayabilir ancak aynı zamanda genel değer algınızda da değişikliklere neden olur. Şu andan itibaren organik veya sürdürülebilir ürünlere daha fazla değer verebilir, belki de savurgan veya yüzeysel tüketimden vazgeçebilirsiniz. Borsada aktifseniz, yeni teknolojileri, bilimi, metafiziği ve çevreyi (Uranüs’ün yönettiği tüm alanları) içeren her şeye yönelmek için iyi bir zaman olacak (yatırım tavsiyesi değildir unutmayın, ben sadece astroloğum :D).

BOĞA

Bu nadir kavuşumun Boğa burcunda gerçekleşmesi, kendinizi zaten değişime ve bilinmeyene 2019’dan bu yana açtığınız anlamına gelir. Bireyselliğinizin bu yeni ifadesi 2024’te hızlanarak sizden hayata yaklaşımınızla ilgili büyük riskler almanızı istiyor. Eğer ruhsal bir uyanış yaşıyorsanız artık yeni zirvelere ulaşmaya hazırlanabilirsiniz. Alternatif olarak, görünüşünüzde büyük bir değişiklik yapmaya, saçınızı mora boyamaya veya gardırobunuza parlak renkler eklemeye karar verebilirsiniz.

İKİZLER

Muhtemelen hayatınızdaki olağandışı tesadüflerin sayısında bir artış fark etmişsinizdir. Uranüs’ün 12. evinizdeki “perde arkası” etkileri, düşüncelerinizin gerçekliğinizi yarattığını ve önyargılı olumsuz kalıplardan kurtulmanıza yardımcı olduğunu size kanıtladı. Bu bahar, etrafınızdaki dünyanın yanı sıra yaşamınızla ilgili büyük (ve hatta şok edici) olaylarla karşılaşabilirsiniz. Evrenin sizinle paylaştığı tüm büyüleyici hayalleri ve vizyonları kaydetmek için bir not defterini el altında bulundurun.

YENGEÇ

Yengeç burcu bu kavuşumu arkadaşlıkla ilgili 11. Evinde karşılarken eğlenceli ve sosyal bir döneme hazırlanmalı. Bundan en iyi şekilde yararlanmak için kabuğunuzun dışına her zamankinden daha fazla çıkmanız gerekebilir. Aynı zamanda üzerinizde ufuk açıcı bir etki yaratabilecek eksantrik, özgür ruhlu insanlarla da temasa geçebilirsiniz. Hayatı yenilikçi bir bakış açısıyla keşfeden veya belki de toplumun şu anda en çok ihtiyaç duyduğu türde çığır açan aktivizmi gerçekleştiren bir grup kişiye katılmak için ilham alabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiği konusunda kararsızsanız karma astroloji danışmanlığı alabilirsiniz.

ASLAN

Jüpiter-Uranüs kavuşumu iş, kariyer ve kamusal itibarla ilgili 10’uncu evinize geldiğinde büyük başarı yakalayabilirsiniz. Bir hedefe ulaşmak için çok çalışıyorsanız, aniden gerçekleşebilir. Benzer şekilde, eğer işiniz gerçek yolunuz ve yaşam amacınızla uyumluysa, sıkı çalışmanızın sonucu önemli bir terfi veya statü yükselmesi olabilir. Alternatif olarak bu, daha az uyumlu bir işten çıkmanızın zamanı da olabilir. Kendi başınıza yola çıkmaya veya işinizi kurmaya karar verebilirsiniz; özellikle de iş yerinde otorite figürleriyle çatışıyorsanız. Belki de astroloji öğrenir astrolog olursunuz, kim bilir 😀

BAŞAK

Çantanı topla Başak! Bu bahar alışılmadık yerlere seyahat etme cesareti, sizi ilham verici insanlarla ve akıllara durgunluk veren deneyimlerle yüz yüze getirebilir… bu kavuşum, macera ve öğrenmeyle ilgili dokuzuncu evinizde meydana geliyor. Yeni tatlara ve manzaralara maruz kalmak, inanç sisteminiz açısından önemli bir sıçramaya neden olabilir. Alternatif olarak, bu zihni genişleten transitin enerjisinden yararlanmanın bir yolu olarak ruhsal veya metafizik konularda bir kursa kaydolmak için harika bir zaman olabilir.

TERAZİ

Seks ve derin ilişkiler evinizde 14 yılda bir gerçekleşen bu kavuşumla, ciddi ilişki kavramını tamamen yeni bir bakış açısıyla görebilirsiniz. Eğer zaten bir ilişki içindeyseniz, bunun başarılı olması için daha fazla özgürlüğe ve heyecana ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Yatak odasında daha farklı deneyimlere açık olarak bu kavuşumun titreşimlerinden yararlanmayı deneyin. Peki eğer ilişkiniz yoksa? Açık bir ilişkiyi denemeye karar verebilirsiniz. Bu transitin sizin için amacı konfor alanınızdan biraz da olsa kaçmak. Nasıl yapacağım diyorsan Karma astroloji danışmanlığı almanı öneririm. Hiç beklemediğiniz bir miras gelmesi de olasılıklar arasında.

AKREP

Geçtiğimiz birkaç yıldaki en önemli dersiniz, tüm ilişkilerin sonsuza kadar sürmesi gerekmediğiydi Akrep. Ve 2024 Jüpiter-Uranüs kavuşumu, ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde meydana geldiği için bu gerçeği sizin için sağlamlaştırıyor. Eğer eşiniz, iş ortağınız, yaşam koçunuz ya da iş arkadaşınız kişisel gelişiminizi engelliyorsa oradan ayrılmaya karar verebilirsiniz. Gerçek atılım, kendinizin en iyi versiyonu olmak için yalnızca kendinize (aynı zamanda açık bir zihne ve kalbe) ihtiyacınız olduğunu fark ettiğinizde gelir. Eğer biriyle uyumunuzu merak ediyorsanız Dharma Astroloji sinastri analizi tam size göre!

YAY

Günlük programınızın bozulması hiçbir zaman eğlenceli değil… ancak bazen değişiklik gereklidir. Sizin gibi özgür ruhlar bile boğucu işlerin, anlaşmaların ve alışkanlıkların arasında sıkışıp kalabilirler. Şans eseri, bu tatlı kavuşum, günlük ritüeller ve refahla ilgili altıncı evinizden geçerken radikal değişimi kucaklamanızı ve günlük rutininizi gevşetmenizi isteyerek sizi özgürleştirmek için burada. İster daha esnek bir programa ister kendi işinizin patronu olmaya, ister daha sağlıklı bir rutine özlem duyuyor olun, bu bahar dilekleriniz gerçek olabilir. Belki eğitimlerimizden bazılarına katılarak bu alana bile yönelebilirsiniz.

OĞLAK

Zihninizdeki sizi kısıtlayan düşünceleri bırakmaya hazır olun. Değişim gezegeni ile felsefe gezegeni arasındaki bu buluşmanın en şanslılarından biri olarak, büyük yaşam riskleri almaya davetlisiniz! Kavuşum, romantizm, eğlence, zevk ve çocuklarla ilgili beşinci evinizde gerçekleşiyor. Flört ve aşk, yaratıcılık alanlarında deneysel takılabilirsiniz. Riskli yatırımlara başlayabilirsiniz. Sporcu iseniz büyük başarılar elde edebilirsiniz. Henüz yaratıcı bir hobiniz yoksa, hemen başlayın. Çocuğunuz yoksa ebeveyn olmayı da isteyebilirsiniz…

KOVA

Uranüs, burcunuz Kova’nın modern yöneticisi, dolayısıyla onun asi doğasına yabancı değilsiniz. 2018’den bu yana, Boğa burcundan yani ailesel köklerden oluşan dördüncü evinizden geçerken, size her türlü ailevi bağa ve hatta atalardan kalma ön koşullandırmalara karşı isyan etmeniz için ilham veriyor. Bu baharda Jüpiter’in büyüttüğü enerjisiyle Uranüs, çocukluk yaralarını iyileştirmeye itecek, aynı zamanda kendi ve çevrenizdekilerin yaşam ve dünya görüşlerini geliştirmeniz için de alan yaratacak. Aile dizimi çalışması, Akaşik Kayıtlar üzerinde bir terapistle çalışmak almak, benden karma astroloji danışmanlığı almak bu kendini özgürleştirme sürecini benimsemenin ilk adımları olabilir.

BALIK

Zihninizin uzak ve yepyeni yerlerine ulaşmaya hazır olun. Üçüncü iletişim eviniz, Uranüs’ün yaratıcı ve ilham verici etkisini alan yer. Ve Jüpiter bu baharda Uranüs’ün enerjisini genişlettiğinde, nadir bir “a-ha anına” ulaşarak kafa karıştırıcı bir sorunun cevabını bulabilirsiniz. Bulgularınızı paylaşmak, ne kadar garip görünürse görünsün, ana odak noktanız olmalı. Böylece, sizin gibi tamamen yeni bir bakış açısı benimsemeye hazır olan diğer insanların radarına gireceksiniz. Varsa kardeşinizin hayatında beklenmedik sürprizler de meydana gelebilir. Aklınızda soru işaretleri varsa astroloji danışmanlığı alabilirsiniz.

InstagramFacebookYoutubeSpotifyApple Podcasts

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir