Barış Arduç ve Gupse Özay’ın arasındaki sinastri, hem zorluklarla hem de ödüllerle dolu karmaşık ve çok yönlü bir ilişkiyi yansıtıyor. Online kaynaklara şöyle bir baktığımda Aslan Kadını Terazi Erkeği gibi son derece sığ yorumlar gördüm ve bu duruma bir el atmaya karar verdim!

İlişkiyi Neler Zorlayabilir?

Barış Arduç’un Ay’ı Gupse Özay’ın hem Venüs’üne kare hem de Mars’ına karşıt. Bu çift arasında duygusal ifadede zorluklar ve uyumsuzlukları işaret ediyor. Barış ve Gupse, ortak aktiviteler bulmakta zorlanabilir ve birbirlerinin uğraşlarını sınırlandırdıklarını hissedebilirler. Bu aşamada, Gupse’nin röportajlarında tekrar tekrar söylediği “birbirimizi rahat bırakıyoruz” stratejisi oldukça doğru gözüküyor. 

Finansal kararlar da tartışma noktası olabilir, bu da Barış’ın güvensizlik ve Gupse’nin sınırlanmışlık hissini artırabilir. Mars karşıtlığı ise Barış’ın Gupse’nin kendine güvenen tavırlarına aşırı tepki vermesi ve duygularını kontrol etmede zorlanması olasılığını getiriyor. Gupse ise Barış’ı fazla duygusal bulabilir ne de olsa o bir Mars Akrep!

Öte yandan, Gupse’nin Jüpiter ve Neptün’ü Barış’ın Mars’ına kare açı yapıyor: Aradaki uyumun sürdürülmesinde zorluklar olabilir. Bu çift uyuşmazlık durumunda baya gerilebilir. Eğer Barış Arduç bazı şeyleri içine atıp sonradan patlama yoluna giderse ilişkilerini uzun vadeli olarak sürdürmekte zorlanabilirler. Duygusal sorunları konuşmaz ise kendince başka şekillerde çözmeye çalışabilir.

İlişkinin Güzel Yönleri?

Önce olumsuz etkilerle başladım ama sinastrilerinin pek çok olumlu yönü de var: Barış’ın Merkür ve Plüton’u, Gupse’nin Ay ve Merkür’üne sekstil açı yapıyor, bu da iletişimde kolaylık ve karşılıklı anlayışın olduğunu gösterir. Barış ve Gupse, kendilerini açık ve empatik bir şekilde ifade etme becerisine sahip. Barış’ın Akrep’teki kavuşumu onu bazı konularda iletişimde takıntılı yapsa da Gupse’nin aşırı zeki ve stratejist yönü olayı çözüyor. Gupse aslında duygularını güzel ifade eden bir kadın…Tartışmaları dengeleyen bir yaklaşımları var, birbirlerinin düşüncelerini ve duygularını takdir ediyorlar.

Barış’ın Venüs’ü, Gupse’nin Venüs’üne ve Neptün’e olumlu açı yapıyor: Çift arasında romantik ve yaratıcı bir bağ var.  Gupse sanat ve sahne konusunda aşırı yetenekli ama sanatsal yanı onu krizlere bazen takıntılara da sürüklüyor (Neptün ve Plüton 29 derece). Barış’ın ise Venüs’ü son derece uzman bir Venüs; o diplomasi, tatlı dil, estetik olarak kendini ifade etmek için bu dünyada. Bu anlamda Gupse’yi yumuşatan ona rafinelik katan bir erkek. 

Karşılıklı hayranlık ve birbirlerinin yeteneklerini destekleme söz konusu. İlişkileri tutku ve ilhamla, ortak sanatsal veya ruhsal uğraşlarla dolular!

Benzer şekilde, Barış’ın Venüs’ü, Gupse’nin Plüton’una kavuşum yapıyor: yoğun duygular ve derin bir çekim söz konusu. Ben genelde Venüs Plüton kavuşumunu sinastrilerde sevmem ama Akrep etkili bu iki insan belli ki buradaki it-çek halini, üstünde konuşulmayan kıskançlığı sevmiş 😊  Bu yoğunluk bazen aşırı olabilir, ancak aynı zamanda tutkularını ve birbirlerine olan bağlılıklarını güçlendirerek dönüşümü ve büyümeyi teşvik eder.

Barış’ın barışçı Mars’ı, Gupse’nin Kuzey Ay Düğümü, Chiron ve Uranüs’üne olumlu açı yapıyor, hatta Ay Düğümleri de birbirine olumlu açıda: geçmiş başarısızlıkları aşmak ve birlikte hayatlarında ilerlemek için ortak bir yola sahipler. Adeta Allah onları birbirlerinin hayat amacına ulaşmada destek olsun diye yollamış. Birlikte, oyun ve kahkaha ile acı ve endişeyle dolu alanlara ışık tutuyorlar.

Yine Barış’ın Jüpiter’i, Gupse’nin Venüs ve Neptün’üne olumlu açı yapıyor: ödüllendirici ve tatmin edici bir ilişki bu, özellikle aşk, birlik ve bağlılık açısından. Bu ilişkinin günübirlik bir ilişki olmayacağı zaten bu açı kalıbından belliymiş! Barış ve Gupse birlikte keyifli vakit geçiriyor ve birbirlerinin isteklerini destekliyorlar. 

Son olarak, Gupse’nin Jüpiter ve Neptün’ü Barış’ın Neptün ve Uranüs’ü ile kavuşumda: empati ve spiritüel anlayışın olduğu bir birliktelikten bahsedebiliriz. Gupse her şeyi çalışarak elde etmiş. Bu da Barış’a ilham oluyor. Barış’ın ise marjinal hayat felsefesi Gupse’nin yaratıcılığını besliyor.  

Barış ve Gupse, birbirlerinin hedeflerini ve hayallerini anlar, paylaşır, bu da onların birbirlerini destekleyerek ortak bir yol izlemelerini sağlar.

InstagramFacebookYoutubeSpotifyApple Podcasts

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir