Venüs Retrosunun İlk Yeni Ayı’nda Ortam Çok Karışık

9 Ekim sabahı oluşacak Terazi burcundaki Yeni Ay bir yandan tam etkisine yeni başlamış Kova’daki Mars ile olumlu açı yaparak, Kova burcunun haritanızda düştüğü ev konularını hızlandırırken diğer yandan da Oğlak’taki Plüton ile olumsuz açı yaparak sizi otorite konumundaki kişilerle zorlu diyaloglara sokuyor. Geri hareketteki Venüs, Mars ile olumsuz açıda bizi ani kavgalara ya da yanlış aşk ilişkilerine sokmak için tetik mekanizması oluşturuyor. Neyse ki Venüs ve Neptün arasında olumlu açı var da bizi pek çok kötü gelişmeden koruyor.

Türkçe meali;

Teraziler, Koçlar, Boğalar, Akrepler ikincil olarak Kova ve Aslanlar ile güneş, yükselen, ayları bu burçlarda olanlar bu Yeni Ay’dan en çok etkilenecektir.

Terazi, bir olayın tüm taraflarını görme ve tüm olası seçeneklerin artılarını ve eksilerini takdir etme yetenekleri ile bize hediye verir. Ancak, önemli kararlar aldığımızda, bu hem bir nimet hem de bir lanet olabilir.

Son zamanlarda ilişkilere fazlaca odaklandıysanız, uzlaşma sağlamak adına kendinizden verdiyseniz veya bir başkasının sizi tamamlamasını beklediyseniz (tipik bir Terazi hareketi), bu Yeni Ay sizi kendinize dönmeye ve önceliği kendinize vermeye davet ediyor.

Olaylar hızlanacak ama önümüzde engeller de olacak. Önemli olan hızla bitirilmesi gereken işleri bitirmek, size zorluk yaratan kişi veya kurumlarla fazla kavga etmeden ama isteğinizden vazgeçmeden konumunuzu savunmaktır.

“Kışa Kadar Kova Burcundaki Mars Seni Nasıl Etkileyecek” başlıklı yazıma bakarak burcunuz için hangi konunun öne çıkacağını görebilirsiniz. Benim önerim hayatınızda hangi konuda ilerlemeye ihtiyacınız olduğuna karar verin.

“2018 Venüs Geri Hareketi” başlıklı yazımı dikkatle okuyarak bu amacı gerçekleştirmek için doğru zaman olup olmadığını değerlendirin. Ayrıca bu hafta önünüze çıkan engelleri veya fırsatları sakin, uzun erimli bir planlama dahilinde düşünün. Kavgalardan, ani gelişen ilişkilerden, aldatma dürtülerinden uzak durun.

 

 

 

[email protected]

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Ekolü

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir