Getirdiği Güzelliklerle 9 Eylül Başak Burcunda Yeni Ay

9 Eylül akşamı Başak’ın 17 derecesinde Yeni Ay yaşayacağız ve bu Yeni Ay üç gezegene güçlü açılar yapıyor olacak. Neptün’ün karşısında yer alan bu yeni ay, en önemli ve zor etkiyi burada açığa çıkarıyor. Ancak, Jüpiter ve Pluto’nun hem Yeni Ay ile hem de kendi aralarındaki olumlu açıları Neptün’ün neden olduğu sorunlara çözümler sunuyor. Yeni Ay, Jüpiter ve Pluto’nun partil (tam) sekstil açısından sadece üç gün önce geliyor. Bu şanslı açının getirdiği büyüme ve başarı fırsatları, Neptün’ün neden olduğu ilk korku veya karışıklığa ağır basıyor.

En olumlu etkilenecekler: Güneş veya yükselen burcu Başak, Balık, Oğlak ve Akrep olanlar ya da bu burçlarda stelyumu (kümelenmesi) olanlar.

Ve tüm burçlar Başak 17° hangi evlerine düşüyorsa o alanda güzel değişimler yaşayacak.

Yalnız; Neptün ve Yeni Ay’ın yaptığı olumsuz açılar sadece diğer olumlu açılarla uçup gitmez, bizim de çaba sarf etmemiz gerekiyor. Peki ne yapacağız? Niyetleriniz hakkında çok açık ve dürüst olmak önemlidir. Yeni Ay başınıza gelebilecek olası bir aldatma ya da yalanı fark etmenizi kolaylaştıracak etkilere sahip. Hayatın gerçekleri ile başa çıkmanıza, olası kayıp ve hayal kırıklığından kaçınmak için önlem almanıza yardımcı olacak.

Neptün, potansiyelinizi merhamet gerektiren, yaratıcı, ruhsal veya hayırsever faaliyetler aracılığıyla geliştirmenize zaman yaratacak. Bunu ihmal etmeyin, hepimizin iyi karmaya ve sanatla kendimizi ifade etmeye ihtiyacı var. 🙂

Biraz da bu Yeni Ay’ın en güzel açısı olan Jüpiter-Plüton 60’lık açısından bahsedelim. Artık olumlu değişim yoluyla başarı geliyor. Muhtemelen bu değişim ve başarı bu sıralar başlayıp 6 ay sonra tamamlanmış olacaktır.

Değişim için zorlanmak veya beklenmedik değişime tepki vermek zorunda kalmayacaksınız. Bu, yaşamınızda artan güç, ruhsal ve kişisel gelişim; zenginliğin çoğalması ve profesyonel ilerleme ile ilişkili doğal bir gelişme olacak. Adeta ilahi kuvvetler sizi bir üst seviyeye yükseltmek için gizlice çalışıyor olacak. Belki de daha fazla liderlik yaparak işinizde terfi alacaksınız.

Jüpiter, Akrep burcunun en hayırlı sabit yıldızlarından biri olan Zuben el-Şemali ile kavuşuyor. Haftaya bu güzel kavuşumun ne olduğunu ve bizlere etkilerini daha detaylı açıklayan bir yazı hazırlayacağım.

Kısaca, bu Yeni Ay’ı tüm burçların azami şekilde kullanması gerektiğini düşünüyorum çünkü işler 15 Eylül’den sonra sertleşecek. Üstüne bir de Venüs geri hareketi zorlayıcı etkilere gebe. O yüzden zaman bu zaman! İş, eğitim, yatırım aklınızda ne konu varsa şu sıralar atılımlarınızı yapın. Sonrası çok geç olabilir. Ya da daha önce yaptığınız girişimlerin güzel haberlerini almak için hazır olun.

Şans sizinle olsun.

 

 

 

[email protected]

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Ekolü

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir