Balık Burcunun 25. Derecesinde Parçalı Ay Tutulması

18 Eylül 2024

2024 yılının önemli gökyüzü olaylarından biri, 18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı Ay tutulması. Bu tutulma, özellikle Başak, Yay ve Balık burçları için belirgin etkiler taşırken, Boğa, İkizler ve Terazi burçları için de ikincil düzeyde etkili.

Bu tutulma aslında okumasını bilene harika bir yönetici özeti gibi. Mart 2025 – Aralık 2026 arasında hayatınızda hangi konuların gündemde olacağını, Eylül 2024’ten anlayabilirsiniz.

Balık Tutulması, Neptün ile kavuşum halinde olacak ve Uranüs’e olumlu açı yapacak. Venüs ile 150 derecelik bir açı ve Jüpiter ile kare açı söz konusu. Bu gezegen dizilimi, bazı talihsizlikler sonucunda aşk veya para kayıpları yaşanabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki iki yıl içinde iş, ev düzeni ve sağlık alanlarında hayallerinize kavuşmak istiyorsanız değişim yapmanız gerekebilir.

Eylül 2024,

Gizli fantezilerinizi, yaratıcılığınızı ve rüyalarınızdan gelen mesajları kucaklama zamanıdır.

Günlük yaşamın sınırlarını aşmanızı sağlayacak insanlardan ilham alabilirsiniz.

Empati ve şefkat duygularının öne çıkacağı bu süreçte, “bırakın dağınık kalsın”. “Çirkin” görünen şeylerin güzelliği ve gözyaşlarının şifalı büyüsü, bu tutulmanın göze çarpan unsurları arasında.

Küresel alanda ise gaz patlamaları, şiddetli yağışlar, su veya kimyasal gazlarla hatta petrolle ilgili felaketler yaşanabilir.

Terazi Burcunda Halkalı Güneş Tutulması:

2 Ekim 2024

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek halkalı Güneş tutulması, Vindemiatrix sabit yıldızı ile etkileşim içinde olacak. Bu yıldız, yalancılık, ahmaklık, rezalet, çalınma, dulluk, depresyon, cadı avları, mistisizm ve gizli işlerle ilişkilendirilir. Tutulma, özellikle Koç, İkizler, Terazi ve Yay burçları için birincil; Yengeç ve Oğlak burçları için ikincil düzeyde etkili olacak. Bu tutulma etkileri yaklaşık yedi yıl boyunca sürecektir.

Güney Ay Düğümü, Merkür, Juno ve Lilith ile kavuşum halinde, Mars kare, Plüton ve Jüpiter ile 108 derecelik açı yapıyor.

Bu etkiler altında, kadınların peşinden gitmek ve yanlış kararlar almak gibi eğilimler gözlenebilir. Evliler daha dikkatli olmalı. Boşanmalar çoğalabilir.

Liderlerle çatışmaların yaşanabileceği bir dönem olsa da tüm bu zorlukların aslında hayırlı sonuçlara yol açabileceğini unutmamak gerekir. Bu süreçte patronlardan alınan destekle, yıl boyunca yapılan iyiliklerin karşılığını alarak yılı tamamlıyoruz.

Özetle

2024 Eylül ve Ekim aylarında gerçekleşecek bu iki tutulma, yaşamlarımızı derinden etkileyebilecek güçte enerjiler taşıyor. Hayatımızda değişimlere ve yeniliklere kapı açarken, aynı zamanda zorluklarla başa çıkma gücü de veriyor. Kendimize dönüp bakma, hayallerimizi gerçekleştirmek için adımlar atma ve içsel yolculuklarımıza başlama mevsimi sonbahar. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için astrolojinin rehberliğinden faydalanmanızı öneririm.

Astroloji danışmanlığı alarak kişisel yaşamınızda yapacağınız değerlendirmeler ve alacağınız önlemler, 2024 sonbaharı daha iyi geçirmenize yardımcı olabilir.

Burçlara özel etkileri ise Dharma Astroloji – Astroloji’nin Sesi Youtube ve podcast kanallarında yayınlayacağım.

InstagramFacebookYoutubeSpotifyApple Podcasts

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir