Spoiler Uyarısı: Aşağıdakiler Stranger Things Sezonları için spoiler içerir.

En severek takip ettiğim dizilerden biri hiç süphesiz Stranger Things ve yeni sezonunu biraz korkarak bolca da merakla izliyorum. Hikayesi ergenlikten yetişkinliğe geçiş, komplo teorileri, komedi ve drama arasında tam doğru dengeyi bulmayı başardığı için Netflix’in en popüler dizilerinden biri olmaya devam ediyor. 4. Sezonun karakterleri, şarkıları ve o retro tarzı çok hoşuma gidiyor. Haziran’ın tatlı enerjisine uygun bir yazı hazırlayayım dedim. Bak bakalım burcuna göre hangi karakter sana daha çok uyuyor 😊

KOÇ – Jim Hopper

Koç güçlü bir lider olarak bilinir. Diğer insanlar gücü ve becerilerinden dolayı onu takip eder tıpkı Hopper gibi. Hopper’ın iyi ve kötü hemen hemen tüm özellikleri Koç kişiliğine benziyor.

 

 

 

 

BOĞA – Steve Harrington

Boğa, maddi varlıklarda, sosyal statüde güvenlik ve rahatlık bir toprak burcudur. Hawkins Lisesi’nin eski Kralı Steve Harrington, bu tipik Boğa özelliğini bünyesinde barındırıyor. Stranger Things burçlarından, bence tahmini en kolay olanlardan biriydi.

 

 

 

İKİZLER – Robin Buckley

Robin, tam bir İkizler. Ekibin maceraları boyunca zeki, meraklı ve çözüm odaklı yapısıyla bu burcun özelliklerini gösteriyor. Yerinde duramayan yapısıyla hep bir sorunun cevabını arıyor. 

 

 

 

 

YENGEÇ – Joyce Byers

Yengeç, aile üyelerine ve arkadaşlara karşı sadakati temsil eden ve anneliği simgeleyen bir burçtur. Bu nedenle, birçok Yengeç Joyce Byers’ı kalpten anlayabilir. Tüm ailesini korumak için ölümü bile göze alan ve El’i de evine kabul eden bu güzel yürekli kadını biz de çok sevdik.

 

 

 

ASLAN – Karen Wheeler

İlgi odağı olmayı içten içe özleyen Karen bence tam bir Aslan. Ailede kararı veren ebeveyn her zaman o. Karen ayrıca Billy’nin dikkatini o Aslan kraliçelik özellikleri ile de çekmesini bilmişti. Zaten bu gür saçlarla Aslan’dan başka hangi burç olabilir ki?

 

BAŞAK – Nancy Wheeler

Nancy Wheeler, Stranger Things’de pek çok Başak karakteristiği sergiliyor. Nancy okulda çok çalışan çalışkan. Nazik ve cömert, ancak aynı zamanda inatçı ve mükemmeliyetçiliğe meyilli.

 

 

 

TERAZİ – Mike Wheeler

Mike, Eleven’la göz göze geldiği andan itibaren ona karşı büyük hisler beslemeye başladı. Gerçek bir Terazi gibi Mike, dizinin çoğunu çocukluk aşkını ve aynı zamanda en iyi arkadaşlarıyla ilgilenerek geçiriyor. Eleven ile ilişki Mike için son derece önemli. 

 

 

 

AKREP – Jonathan Byers

Akrep bir su burcu; duygusal olarak hassastır ve olayları yoğun bir şekilde hissetme eğilimindedir. Jonathan’ın insanlara açılmasının uzun zaman alması gibi ketum özellikleri ile de bilinir. Aşkını tutkuyla ama gözlerden uzak yaşaması da tam bir Akrep özelliği.

 

 

 

 

 

 

YAY – Max Mayfield

Yay, ateşli ve inandıkları takip eden Max Mayfield ile güzel örtüşüyor. Max, 2. Sezonda Hawkins’e taşındığında ekibin ilgisini hemen çeken maceracı ve dinamik bir kişi. Olaylar arasında bağlantıları hızlı kuran ve asla yüzeysel bilgilerle yetinmeyen bu araştırmacı kişilik başka hangi burç olabilir ki 😉

 

 

 

 

 

OĞLAK – Will Byers

Upside Down’da kaldıktan sonra Will, masum yanını kaybeder ve yaşlı, olgun bir ruh haline gelir. Hep kafası dolu Oğlak’ın özelliklerini alarak, etrafındaki dünyanın ve yolunda gitmeyen her şeyin farkına varıyor. İyi arkadaşların ve ailenin desteği ile Will, Oğlak gibi acılarından öğrenerek büyüyor.

 

 

KOVA – Dustin Henderson

Dustin, toplumdaki yaşıtları tarafından sıklıkla reddedilmesine rağmen, kendine özgü ve idealist. Bununla birlikte, Kova bireyselliğini,arkadaş canlısı, ilginç doğasını asla kaybetmiyor. Her zaman grubun çıkarlarını önde tutan Dustin’in teknolojiye ilgisi ve yeteneği de tam bir Kova burcu özelliği.

 

 

 

 

BALIK – Eleven

Zodyak’ın son burcu olan Balık, mistik, büyülü ve ruhsal olan her şeyle güçlü bir bağlantı paylaşır. Eleven, Balık burcunun empatik doğasını ve diğer dünya güçleriyle olan yakınlığını temsil ediyor. Öte dünyalar ile bir kanal niteliğinde ve karmik olarak kötülükle savaşıyor. Tam bir Balık burcu!

 

Bu diziyi senin kadar seven diğer arkadaşlarınla da paylaşmayı unutma…

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir