Temmuz ayının ilk kısmında başardıklarınız yanınıza kar kalıyor. Çünkü Venüs 22 Temmuz’dan 3 Eylül’e kadar geri hareket ediyor. Venüs Aslan burcunda geri harekete girecek ancak Boğa ve Terazi’yi yönetir, bu 3 burçta Güneş’i, yükseleni, Ay burcu olanların dikkatli olması gerektiğinin altını çiziyorum. Hedeflerinizin bu altı hafta boyunca geçici olarak askıya alınacağını göreceksiniz. İlerlemek daha zor olacak, bu yüzden sabırlı olmanız gerekecek. Yürümeyen konuları Eylül sonunda halletmenin akıllıca olacağını düşünüyorum. Ancak haritanızda zaten Venüs ya da Mars retro ise çok farklı etkiler alabilirsiniz lütfen yazının en sonuna bakın.

Venüs retrosunun bitiş tarihi ne yazık ki her şeyin kolaylaştığı bir dönem değil. 23 Ağustos’tan 15 Eylül’e kadar Merkür retrosunu yaşayacağız. Yani ertelenmeler öyle kolay bitmeyecek. O yüzden bazı konular istediğiniz hızda gitmezse lütfen bu yazıyı tekrar okuyun. Tüm bu süreçten en çok etkilenecekler ise sanat, mücevher, estetik, güzellik, yatırım veya yaratıcı konularda çalışanlar olacak.

Ateş elementi yüksek bir gerileme olduğundan büyük yıkıcılıkta olmayan deprem, ama ciddi orman yangınları, ateş elementi ile ilgili sorunlar, patlamalar, yanardağ patlamaları, meteorolojide ise aşırı sıcaklar yaşanacaktır. Hatta Dünyada yapılacak veya yapılmış bazı seçimlerde iptal talepleri bile gündeme gelebilir. Lütfen bu konularda tedbirli olalım.

Estetik ve İlişki Konuları

Venüs güzelliği ve çekiciliği yönetir, bu nedenle yüzünüzde, estetik konularda önemli değişiklikler yapmaktan kaçının. Venüs retrosu, Hollywood smile, dermatolog işleri, saç kestirme, saç rengi değiştirme, yüz germe, botox, dolgu yaptırmanın zamanı değil. Tabi demiyorum ki manikür pedikür yaptırmayın, normalde yaptırdığınız her şey tabii devam edebilir. Büyük değişim planlarınızı yaparken 22 Temmuz öncesi ve 3 Eylül sonrası arasında bir boşluk bırakın yeter.

Erkek Dharmaseverler, siz de var olana bağlı kalın – şu anda yoksa sakal bırakmayın veya tümüyle sakal kesmeyin. Venüs geri giderken imaj değiştirdiğinizde, yaptığınız değişikliklere karşı çevrenizden olumlu tepki almayabilirsiniz.

Yalnızsanız, Venüs retrosu yeni bir romantik ilişkiye başlamak için uygun bir zaman değil. Yeni ilişki ilk başta heyecan verici olabilir, ancak zamanla o kadar rutine girer ki, işler nasıl bu kadar ters gitti şaşırabilirsiniz. Ya da romantik bir partnerle değil de bir kankayla çıkıyormuş gibi hissetmeye başlayabilirsiniz. Venüs, sıcaklığı ve şefkati yönetir ve Venüs geri hareket halindeyken bize en güzel aşkları vermez.

Evliyseniz veya bir beraberliğiniz varsa Venüs retro sen-ben kavgalarının çıkabileceği bir dönem. Lütfen karşı tarafı alttan alın ve bu haftalarda yapacağınız tartışmaların sonuçsuz kalacağını bilin.

Para işleri

Riskli yatırımlar, spekülatif dalgalanmalar, kumar çok çekici görünür ama felaket getirir. Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, bunu unutmayın. 2015 Eylül ayını hatırlayın. O dönemde neler yaşamıştınız. Ne dersler almıştınız. İşte şimdi bunları uygulayın. Genelde Venüs retro döneminde altın düşer derler. Ancak son Venüs retro dönemine baktığımda böyle bir trendin olmadığını görüyorum. O yüzden benim size tavsiyem şuna mı buna mı yatırım yapayım sorularından çok riskli, hızlı para getirecekmiş gibi görünen her türlü güven vermeyen veya hayal tacirliği yapan kişiden uzak durmanız olacak.

Haritasında Venüs veya Mars’ı Retro olanlar

Eğer haritanızda zaten bu gezegenler retro ise işte burada işler değişir. Garanti verememekle beraber bu dönem size çok yarayabilir. Ancak haritaya özel bir yorum gerektirdiğinden astroloji danışmanlığı almanızı tavsiye ederim. Bize dharmakarmaastroloji instagram hesabı üzerinden DM gönderebilirsiniz.

InstagramFacebookYoutubeSpotifyApple Podcast

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir