12-13 Temmuz’da, Kuzey Ay Düğümü Boğa burcundan ayrılarak Koç burcuna geçiyor. Bu, Güney Ay Düğümü’nün aynı anda Terazi’ye geçeceği anlamına gelir. 28 Ocak 2025’e kadar bu durum devam edecek.

Önce Boğa-Akrep düğümlerinde ne yaşadığımızı anlamak lazım ki Koç-Terazi düğümlerini anlamlandırabilelim. 22 Aralık 2021’de düğümler Boğa-Akrep’e geçmişti. Belki o zamandan beri her yerde olgunlaşan karanlık bir Boğa-Akrep karması fark etmişsinizdir? Bariz bir örnek olarak, sadece iki ay sonra Putin Ukrayna’yı işgal etti. Tabii ki, Ay’ın Kuzey Düğümü aynı anda Boğa burcuna girdi – o zamandan beri barışın hem dünya hem de muhtemelen sizin için ne kadar zor ve uzak göründüğüne dikkat edin? Ama elbette barış, savaşın ebedi ilacıdır. Bir kez daha, Kuzey Düğümüne ulaşmak her zaman bir mücadeledir – ve sanki ruhlarımız buna bağlıymış gibi mücadele etmeliyiz, çünkü öyleler.

Temmuz ayında Ay’ın Kuzey Düğümü Koç burcuna giriyor. Geçiş, Oğlak burcundaki kareden geri giden Plüton’un etkisi altındadır. Bu nedenle, mevcut gelişmeler bir aciliyet duygusu içeriyor ve şu anda kolektif bilince giren bazı konular daha uzun süre bizimle olacak.

Hem toplu hem de bireysel olarak karmamızın tonunu değiştirmenin zirvesindeyiz. Güney düğümü bugün ile 2025’in başları arasında Terazi’den geçerken, Akrep’teyken yaptığımızdan çok farklı bir sınavla karşı karşıyayız. Zodyak’ın her burcu yüce olasılıkları temsil eder ama aynı zamanda insan ruhu için bir dizi potansiyel zorluğu da temsil eder. Güney düğümün devreye girdiği yer burasıdır. İşte bazı iyi Koç-Terazi düğümü soruları:

  • Barış için ne zaman çok yüksek bir bedel ödedik?
  • Ne zaman çok ödün verdik?
  • Ne zaman içimiz ağlarken gülümsedik?
  • Ne zaman sahte kibarlıklar yaptık?

Karma astrolojide bunun iki anlamı var: isteklerini almaya hazırsın, mücadele edersen…

Şimdiden Ocak 2025’e kadar, hepimiz Koç cesaretine ve belki de onun hemen ötesinde yatan güvenli hakikat limanına giden yolumuzu bulmaya çalışacağız. Doğal olarak, hepimiz bu enerjiyi farklı şekilde deneyimleyeceğiz. Bu işaretlerin her biriyle kişisel astrolojik ilişkiniz nedir? Yöneticileri Venüs ve Mars ne olacak? Kişisel haritanızdaki hangi evler ve gezegenler bu transit düğümlerden etkilenecek? Bunlar için astroloji danışmanlığı öneririm. Şu anda randevuları birkaç ay sonraya veriyoruz aklınızda bulunsun. Sevgiler

InstagramFacebookYoutubeSpotifyApple Podcast

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir