2017 ile Başlayan Tüm Gelişmeler Nihai Noktasına Geliyor

Ay Tutulmalarını çok güçlü dolunaylar olarak tanımlayabiliriz. Güneş, Ay ve Dünya aynı hizaya gelir. Sonlanma enerjisi verir. Özellikle gözlendiği coğrafyalarda büyük doğa olaylarına sebebiyet verebilir. Kanlı Ay, tam ay tutulmasıdır aslında. Dünya, Ay ve Güneş arasında kaldığında böyle olur. Işığın mavi kısmı atmosferde emilir ve Ay’a yansıyabilecek kısmı kızıl kalır.

Aslan bir sabit burçtur. Sabit burç sembolikleri kozmik tapınakların temelini oluştururlar ve bu burçlarda gerçekleşen tutulmalar çok etkilidir.

11 Ağustos Parçalı Güneş Tutulması’nı hatırlar mısınız? Ağustos ve sonraki aylarda neler oldu hayatında? Hatta daha da geriye, 2017’de başlayan olaylara gidelim. Malum o dönemde başlayan Aslan-Kova aksı tutulmalarının sonuncusu bu tutulma.

Ne kadar etkili?

Aslında klasik bir tutulma yorumuyla etkisi 15 Ocak’ta başladı ve Ocak sonuna kadar da devam edecek derim. Ancak önemli kararları aldıktan sonra hayatımıza etkileri yaza kadar sürecek. Bu tutulma aynı zamanda 6 Ocak Güneş Tutulması ile bağlantılı. Bence şu sıralar hayatında neler oluyor yazmakta fayda var. Böylece önümüzdeki aylarda hangi konularda nihai kararlar alacağını çok daha iyi anlarsın.

En çok kimler etkilenecek?

Burcu, yükseleni, Ay burcu, kümelenen gezegenleri Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçlarında olanlar. Ayrıca her burç 0 derece Aslan haritasında hangi eve düşüyorsa o alanda etkilenecek.

Neler olacak?

Hem 2018 Ağustos, hem de 2017 gündeminin olayları ve duyguları gündeme gelecek. Ve olaylar nihayete erecek ya da olayların bitişleri gerçekleşecek. Kadersel kararlar görünüyor. Biraz kendimize dönmemiz, belki bencilliği seçmemiz gerekecek. Kendimizi ifade etme ihtiyacı duyacağız.

Tahmin edilemez olayların gezegeni olan Uranüs‘ün Güneş’le konumundan dolayı stres ve baskı yaratan yöneticine, otorite konumundaki kişilere meydan okuma! Ağustos ve Aralık aylarında tekrarlayan sıkıntıların ani, beklenmedik gelişmelerle çözülebilir. Olaylar biraz şok etkisi yaratabilir ama sonuçlar sizin için uzun vadede iyi olacak. Hayatınızda bir şeyler aşırı sıkıcı gidiyormuş gibi hissedebilir, durup dururken rahat batmış gibi gelgitli davranabilirsiniz. Bir türlü özgürlüğünüz kısıtlanmış gibi olacak. Ancak herkes aynı durumda olacağı için kavga çıkabilir, sakin olun.

0 derece Aslan aynı zamanda en sessiz sedasız görünenlerin aniden delirebileceği bir derecedir. Bence kimsenin üstüne gitmeyin şu sıralar malum sessiz atın çiftesi pek olur.

Madem Aslan enerjisi yüksek, sıkıntınızı sinirinizi sanata dönüştürün bence. Yazın, çizin, şarkı söyleyin, dans edin. Bir de Uranüs’ün bu kadar baskın olduğu bir dönemde başlayacağınız ilişkilerin en fazla Temmuz’a kadar ömrü olacağını da şimdiden söyleyeyim.

Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumlu bu tutulmanın karşısında Güney Ay Düğümü, Merkür ve Plüton bulunuyor. Uranüs, Plüton, Mars, Satürn, Venüs ve Neptün arasındaki tüm açılar kötü. Bana tek umut veren Jüpiter-Venüs kavuşumu ve onların Mars ile yaptığı güzel açı. Krediye veya yurt dışı bursuna başvurabilir, isterseniz kendinize uygun fiyatlı bir yaz tatili paketi alabilirsiniz. Haritanızın Koç ve Yay’da bulunan evinin temsil ettiği konularda olumlu kararlar alabilirsiniz.

Bu tutulma Kuzey ve Güney Amerika’dan, Batı Avrupa ve Batı Afrika’dan izlenebilecek. Önümüzdeki dönemlerde bu coğrafyalarda beklenmeyen doğa olayları, finans sistemleri gelişmeleri, hacklenme olayları, skandallar, sanat camiasıyla ilgili beklenmeyen olaylar, çocuklarla ilgili şiddet içerikli gelişmeler gözlemleyebiliriz. Tutulma, Türkiye’den tam olarak gözlemlenemeyecek.

Kişisel etkilerin dışında makro anlamda sanal para kullanımıyla ilgili kimi düzenlemeler çıkabilir, yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Kaybolan, evden kaçan çocuklarla ilgili olumsuz gelişmeler haberlere düşebilir. Sanat dünyasından bazı önemli kayıpların haberini alabiliriz.

Bu tutulma Türkiye’nin Hazine ve Menkul Kıymetler Borsası’nı temsil eden evde öngörülemeyen çalkantılar verebilir. Ancak devlet kurumları olaya hızlıca müdahale edecektir. Sağlık sektöründe güzel gelişmelerin yurt dışına duyurulacağı başarılı bir dönem de bizi bekliyor. Hatta Devletin en üst kademesinin de dünya arenasında sık sık adının geçeceği bir dönem olacak.

 

 

 

[email protected]

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Ekolü

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir