Sevgilin Olsa da Olmasa da Oku, Pişman Olmayacaksın

Sevgililer Günü hızla yaklaşırken, sevgilinizin burcuna tam olarak hitap eden, gayet düşük bütçeli bir dizi harika “date” seçeneği sunmanın en iyisi olduğunu düşündüm. Özellikle beraberliğinizin ilk senesiyse, “Ne yapsam hoşuna gider” derdinden sizi kurtarıyorum, gelecek nesillere armağanım olsun 😉

Ama sadece sevgilisi olanlara mı?

Babam son derece klasik bir erkektir, doğum günü, evlilik yıl dönümü kutlaması filan katiyen yapmaz. Ancak bir orijinalliği vardır, o da Sevgililer Günü’nü her sene, sadece annemle özel bir gün olarak değil (ki ona ayrıca bir sürpriz yapar) tüm sevdikleri ile birlikte kutlar. Bana da hediye alır, komşulara, arkadaşlara da… Ben de bu şekilde büyüdüm ve her Sevgililer Günü’nde bir sevgilim olsun olmasın hep mutlu oldum, sevdiklerimle hediyeleştim, ailemle zaman geçirdim. O yüzden her ne kadar bugün yazımı sevgililik üzerinden yazacaksam da eğer sevgiliniz yoksa aşağıdaki burçlara ait bir arkadaş ya da aile üyenizi bu şekilde mutlu edebilirsiniz.

Elimden geldiğince fazla para harcamayı gerektirmeyen alternatifler sunmaya çalıştım. Çünkü ekonomik durum malum ve aslında sevgi göstermenin yolu paradan geçmez…

Okurken kişinin burcuna ve biliyorsanız yükselen burcuna dikkat ederek okuyun lütfen.

KOÇ

Klişe olabilir, ancak gün içinde yürüyüş Koç’un hareket açlığını giderecektir. Malum oturunca kurtlanır, ona buna sataşır. Yürüyüşe çıkarsanız hem hareket eder hem de sizinle konuşma şansı olur. Gece ise iyi bir müzik eşliğinde şehir manzarasına bakan, güzel ve fazla keşfedilmemiş bir çatı katında yapılacak sürprizle Koç sevgilinizi kesinlikle mutlu edeceksiniz.

BOĞA

Boğa derin sohbetleri sever, bu yüzden onu dikkatinizin yalnızca birbirinizde olabileceği sessiz bir yere götürün. En iyi seçeneğiniz elegan bir café ortamı olacaktır. Rahat yastıkları ve birçok lezzetin sunulduğu sıcacık çayı/kahvesi olan bir yer Boğa burcunu çok mutlu edecektir. Mekânın kendisi güzel bir dekora sahipse, şüphesiz ekstra puan kazanacaksınız.

İKİZLER

İkizler sevgilinize verebileceğiniz en iyi hediye bir kitapçı randevusu olacaktır. Hatta tipik D&R’ı atlayabilir ve şehrinizde özgün bir kitapçı bulabilirsiniz. İkizler, sizinle oturmaktan ve kitaplar arasında gezinmekten keyif alacak. Eğer heyecansever İkizler sevgiliniz için başka adrenalin alternatifleri düşünebiliyorsanız mutlaka buluşmanıza ekleyin.

YENGEÇ

Yengeç içe dönük olabilir ve bazen kabuğundan çıkmak için eğlenceli bir aktiviteye ihtiyaç duyar. Tabi ki evde bir akşam yemeği randevusu ideal. Kendini güvende hissettiren doğal alanında olacak. Akşam yemeğini önceden hazırlayın ve mutlaka onu şaşırtacak bir şey olsun. Ardından bir masajla şımartın ve bir kereliğine o size değil siz ona hizmet ediyor olun.

ASLAN

Bu ateş burcu, insanların dahil olduğu buluşmaları sevebilir. Doğaçlama ya da interaktif bir oyuna gidebilirsiniz. Böylece, eğlenirken yeni bir şeyler öğrenip bir yandan da sevdiği gibi şov yapabilir. Kesinlikle sizi de eğlendirecek ve gece boyunca sizi güldürecek. Her ikiniz için de unutulmayacak bir gece olacağına ve kendini size daha fazla açacağına eminim.

BAŞAK

Başak’a ne yapmak istediklerini sormak daha iyi olacaktır. Bu şekilde, randevuyla ilgili endişelerini giderebilir ve her şeyin sizin üzerinize kalmasını önleyebilirsiniz. Bu, Başak sevgiliniz için ideal bir buluşma olacak – sadece sorun: böylece size programına göre bir plan sunabilir. Belki evde ona yemek yaparak sevgilinizi şımartabilirsiniz.

TERAZİ

Kış güneşi hafif hafif ısıtırken doğa içinde bir parkta basit bir gezinti bile onu mutlu eder. Tabiat ve şarkı söyleyen kuşlar onun topraklanmasına yetecektir. Ağaçları tüm görkemiyle görmek huzur verecektir. Aynı zamanda bir parkın ahenkli ortamı Terazi sevgilinize cennetten bir köşe gibi gelecek, günebakan gibi açılacak 😊. Eğer kesenin ağzını açarım derseniz (ki kesinlikle tavsiye ederim) Bolu, Sapanca, Nevşehir gibi bir yerde romantik bir hafta sonu geçirerek biricik Terazi’nizin sonsuza kadar size bağlı kalmasını sağlayabilirsiniz.

AKREP

Akrep’i bir şarap barına/mahzenine götürerek o sevdiği karanlık ortamı sağlayın. Sakin bir şekilde sohbet edebilmeniz için loş ışıklar ve hafif müzik ile zarif bir yer seçin. Ortamın tadını çıkaracak, böylece sizi de daha iyi tanıma fırsatı bulacak. Eğer dışarı çıkmayı sevmeyen bir Akrep ile beraberseniz evde sarılıp film de izleyebilirsiniz.

YAY

Müzeden müzeye koşmaya ne dersin? Böylece Yay’ın farklı tarihi dönemlere bakmasına ve burcun bilgi susuzluğunu beslemesine ve aynı zamanda fiziksel aktivitelere katılmasına da alan sağlayacaksınız. Eğer sanatsever bir Yay ile beraberseniz sanat faaliyetlerine katılıp enerjisini yükseltebilir ve ona keyifli bir akşam sunabilirsiniz.

OĞLAK

Eğer bulabilirseniz bir kaçış oyununa, korku evine götürebilirsiniz ya da beraber böyle bir oyunu dijital ortamda oynayabilirsiniz. Oğlak bulmacayı çözmek için zekasını ve pratikliğini kullanır. Sıkı çalışma becerisini sergileyecek ve sizinkini de değerlendirecek, bu yüzden siz de elinizden geleni yapın! Ciddi Oğlak’ınızı biraz gevşetmek istiyorsanız bir standup gösterisine götürüp, ne kadar iletişime açık olduğunu görebilirsiniz.

KOVA

Onun için en iyi buluşma fikri birlikte gönüllü bir şey yapmak olacaktır. Kova sevgiliniz için anlamlı bir konu seçin (barınak ziyareti, köy okuluna yardım, huzurevi ziyareti vs.) ve onun bu konuda bir şeyler yapmasına yardımcı olun. Her ne ise, bunu seve seve yapacak ve sizi de takdir edecek. Eğer biricik Kova’nız son zamanlarda gerginse bir çift masajı veya başka bir spa etkinliği birlikte rahatlamanıza ve yoğun günleri geride bırakmanıza yardımcı olur.

BALIK

Harika oyunculukları olan iyi bir film izlemeye götürün. Balık burcu karakter oyuncularını sever ve duygusal performanslar içinde kaybolur. Ayrıca, filmin olay örgüsü kafa karıştırıcıysa, karakterlerin hedefe yönelik arayışlarını izlemekten keyif alacak. Bu Balık’ın zevk aldığı zihinsel bir egzersiz gibi. Onun içindeki çocuğu gıdıklayacak herhangi bir faaliyet onu mutlu edecektir, yaratıcı olun.

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir