“Bilmediğin bir yolda giderken kaybolduğunu düşünürsen, haritalar ve pusulalarla vakit kaybetmeden geldiğin yoldan geriye dön. Bildiğin bir yere, bildiğin yollardan gidiyor olmak seni huzurlu kılacaktır. Yaşamında yolunu kaybettiğinde de aynı şeyi yap ve olabildiğince geriye dön; sözgelimi çocukluğuna, aramıza…” Şebnem İşigüzel-Öykümü Kim Anlatacak

Siz de yolunuzu kaybettiğinizi düşünüyorsanız; gezegenleri ve etkileşimlerini takip edin, belki de sizin yol haritaniz doğumunuzla size hediye edilmiştir. Gökyüzünün ilahi gücünden ‘güneş ve sirius sabit yıldızından’ bahsetmek istiyorum. Sirius yıldızı; yüksek ilahi alemlerden bilgi ve bilgeliği sahip olan ve en parlak ışığı taşıyan, ruhsal enerjiyi arttıran özel bir yıldızdır. Haritalarında güneş ve sirius yıldızı kavuşumu olan insanlar ‘tezahür’ sanatını ilahi bir yardımda içselleştiren ve duaları/dilekleri kollektifi etkileyecek derecede güçlü olan insanlardır. Yaptıkları işler dünyevi anlamda kutsal sayılır ve kendilerine büyük ün, şöhret getirebilir. Kuran-ı Kerimde de Şi’ra yıldızı olarak gecen sirius Necm (Yıldız) Suresinin 49. ve 9. ayetlerinde de yeri vardır.

“Doğrusu Şira yıldızının Rabbi O’dur.”

En parlak yıldızlardan biridir ve Yengeç burcunun 13-15 derecelerinde yer alarak Jüpiter/Mars karakterinde öncü ve güçlü bir yapı sergiler.Her yol güneş ve sirius kavuşumunda bazı ritüllerin yapılması; ilahı olandan yardım istemek,dileklerin gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

“Lux et Terebin Sothis Terebin” (ilahi ışık ile /karanlığı yenen sirius ile çözül ve aydınlan)kişi karmalarını çözer,ilahi yardım alır. Kubare mantraya o gün tam kavuşumda 21 gün boyunca başlanması kişiye talih,bereket,bolluk ve içsel zenginlik getirecektir. Sirius yıldızının sizi aydınlatacağı ve yolunuzun açılacağı güzel günlere astrolojinin rehberliğinde gitmeniz dileğiyle….

Gülen Layika

 

5 Responses

  • Betül Aslan

    Sahip olduğun enerjiyle bizlere yol gösterdiğin için teşekkür ederim, daha güzel başarılara imza atmanı diliyorum.

    Yanıtla
  • Vera

    21 gün boyunca Lux et Terebin Sothis Terebin kelimesini mi söylememiz gerekiyor tam anlayamadım maalesef. Beni biraz daha aydınlatır mısınuz?

    Yanıtla
    • Dharma

      Misafir yazarımız Gülen Layika’nın cevabını aşağıda iletiyorum:

      SOLTİS ÇALIŞMASI YARIN BAŞLIYOR – 6 TEMMUZA KADAR uygulayın!

      Etkiyi en iyi şekilde kontrol edebilme ve yararlardan maksimum fayda görmek için 17 Haziran AKŞAMI 23:00 DAN sonra başlamak üzere 6 temmuza kadar Aşağıdaki terkibin 14 kez tekrar edilmesi gerekecektir.

      Domine Deus mihi occasio Lux Et Terebin !
      6 Temmuzda ise Soltis Gecesi olduğundan

      Domine Deus mihi occasio Lux Et Terebin Soltis Terebin şeklinde 140 kez okunup dua bitirilir ve dilek dilenir…

      Yanıtla
  • Çiğdem Sarıözlü

    Teşekkür ederim 🙏❤

    Yanıtla
  • Teşekkürler

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir