James Simon Wallis Hunt (29 Ağustos 1947 – 15 Haziran 1993), 1976’da Formula 1 Dünya Şampiyonası’nı kazanan İngiliz yarış pilotuydu.

James Hunt 1947 yılında yay burcu yükseldiğinde dünyaya gelmiştir. Bu sebeple ilk olarak onu algılama şeklim hayattan keyif alan, gezmeyi ve eğlenmeyi seven, dost canlısı, sosyal, her türlü duruma uyum sağlayan, düşündüğünü anında söyleyen ve çoğu zaman bu özelliği ile patavatsız olarak da adlandırılabilen, telaşsız ama heyecanını dorukta yaşamaktan çekinmeyen maceracı bir yapı olduğudur.

Yay burcunun yöneticisi olan Jüpiter’i 10.evde Akrep burcunda görüyorum.

Jüpiter’i olduğu yeri büyüten, genişleten, bolluğu, bereketi, şansı ilahi gücün rüzgarıyla ileten bir gezegen olarak tanıyorum. 10. evdeki bu yerleşimiyle hız ve eğlence tutkusunun kariyerine yansımasıyla dünyaca tanınan biri olmasını desteklemiş görünüyor.

Kuzey Ay Düğümü’nün 5.evde Algol ile kavuşumundan bahsedersek, burada kaderinde bir sporcu olacağı ve Algol’ün etkisiyle bu ünü yaşamak kaçınılmaz bir kader diyeceğim.

Haritadaki Kuzey Ay Düğümü Boğa yerleşimi dünya zenginliklerine sahip olmanın doğal ruhuyla, yaşamında tattığı şöhretin, paranın ve ona verilen değerin, temkinli ve uzun yaşamaktan daha önemli olduğunu hissettirdi bana…

Ay’ın Kova’da olması keskin bir zeka verirken, Neptün ile olumlu açısının olması kalabalıklar içinde ışık saçmasına ve kadınlarla olan dürtüsel yakınlığına destek vermiş olabilir 🙂

Ay – Plüto karşıtlığının sevimsiz göründüğünü fark ederken, bu kısacık hayatına sığdırdığı şampiyonlukla kaderini yaşamış bu adamı saygıyla anıyorum.

Sevgiler

Gülgün Yetilmezer

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir