Kim Olduğunu Keşfetme Zamanı

2020 pek çok anlamda düzensiz bir yıl olmaya devam ediyor. Yarısı bitti, yarısı kaldı. Biliyorsunuz ki karma astrolojide gezegenlerin geri hareketleri son derece önemlidir. Retroyu iyi veya kötü olarak değil de hayatımızın kimi alanlarını gözden geçirme dönemi olarak görmek yararlı olur.

Buyurun Nisan’dan itibaren hangi gezegen ne zaman retroya giriyor ve o dönemde hayatımızda nereye bakmamız gerekiyor:

Venüs (15 Mayıs – 25 Haziran) konu ile ilgili detaylı yazımı hatırlamak istersen buraya tıklayabilirsin.

Merkür (18 Haziran – 12 Temmuz) iletişimi yönetir ve birçok yanlış anlama, zamanlama problemi ve anlaşmazlık olabileceğini gösterir.

Jüpiter (14 Mayıs – 12 Eylül) büyüme ve genişleme, bırakmayı reddettiğimiz engellerin çözülmesi ile ilgilidir. Bu retro derin içgözlem gerektirir.

Satürn (11 Mayıs – 29 Eylül) otorite, rutinler ve geçmişten gelen hatalarla başa çıkmak ve 7 kere düşüp 8. kez ayağa kalkma kapasitemizle ilgilidir. Bizi bir “Spiritüel Askeri Eğitime” alıyor.

Plüton (25 Nisan – 4 Ekim) toplumdaki ve içimizdeki gölgeleri ortaya çıkarmakla ilgilidir, çoğu zaman inkâr ettiğimiz tarafımızdır. Karanlığı ışığınızla yenmeyi gerektirir.

Neptün (22 Haziran – 28 Kasım) bizi uyanmaya ve gerçeğe bakmaya davet ediyor. Yanılsamaları ve bilinçaltını yönetir. Geçmişten gelen yanılsamalardan kaçınmak ve bugüne kadar kaçtığımız gerçeklerle yüz yüze gelmeye zorlanıyoruz.

Mars (9 Eylül – 13 Kasım) hayvansal doğamıza hükmeder, bize motivasyon sağlar ve ham duygularımızla ve seks güçlerimizle iletişim kurar. Elbette Mars retrosuyla ilgili detaylı bir yazı yazacağım.

Retro zamanları, kendinizi gizlemeniz veya kapatmanız gerektiği anlamına gelmez, ancak duraklamak ve olanları hazmetmek için iyi bir zaman olabilir.

2’den fazla retronun olduğu zamanlar kim olduğunu keşfetmek ve yeniden doğuş zamanıdır. Küresel dönüşüm bireysel dönüşümle başlar.

 

 

 

[email protected]

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir