Ocak – Mart 2023

Bugün, kalbimde özel bir yeri olan büyük bir asteroitten söz edeceğim: Vesta. Dört önemli asteroitten biri ve aslında Ceres’in (o kadar büyük ki, gökbilimciler ona artık bir asteroit yerine cüce gezegen diyorlar) hemen arkasındaki en büyük ikinci asteroit.

Size hızlıca 2023’ten bazı tarihleri belirtmek istiyorum, sonra tüm bunların ne anlama geldiğine değineceğiz. Neptün ile başlayalım. Balık burcuna ilk olarak on yıldan uzun bir süre önce, 2011’de girdi. 2025’te Koç burcuyla flört etmeye başlayacak. Ancak 26 Ocak 2026’ya kadar Balık burcundan tam anlamıyla ayrılmayacak.

Bu arada Vesta’nın Balık burcundan geçişi çok daha hızlı. Her 1325 günde bir veya yaklaşık her üç buçuk yılda bir Güneş’in tam yörüngesini tamamlar. 24 Mayıs 2022’de Balık burcuna girdi, 21 Ağustos’ta Kova burcuna geçti ve 20 Kasım 2022’de Balık burcuna döndü 7 Şubat 2023’te ise Koç burcuna geçerek Jüpiter ile mucizelerini gerçekleştirecek.

Neptün’ün Balık burcu transitinin etkilerine dair en sevdiğim örnek: astrolojiye ve özellikle metafizik kökleri olan karma astrolojiye olan ilginin günümüzdeki patlamasını düşünün. Bu tabi ki Neptün Balık’ın harika bir etkisi! Olumsuz tarafları yok mu? Elbette var. Bazı ruhlar o kadar bunaldı ki, bağımlılıklara ve gerçeklerden kaçmaya sığındılar.

Sonuç olarak, Ocak 2023’te hem Vesta hem de Neptün Balık burcunda birlikte çalışıyor. Sadece 23 Ocak’ta gerçek kavuşumlarını oluşturdular, ancak 20 Kasım 2022’den 7 Şubat 2023’e kadar olan tüm bu dönem hakkında bir şeyler söylemek istiyorum: Ne olursa olsun kalbinizi açık tutun. Umudunu kaybetmeyen hepinize Allah güç versin. Vesta, kutsal Balık ruhunun alevini karanlıkta yanmaya devam ettirebilirsin.

27 Şubat’ta Vesta Venüs ile kavuşarak kimimizin finansal kimimizin de aşk isteklerini kabul edecek.

9-14 Mart 2023 arasında Vesta önce Jüpiter sonra Şiron ile kavuşacak. İşte burası çok ilginç. Üç aylar başlamışken bu gökyüzü etkisi de başkalarının ihtiyaçları için çalışarak yaralarımızı sarabileceğimizi gösteriyor. Eğer zor zamanlar geçiriyorsanız bunu olumlu bir motivasyona dönüştürmenin yolu başkalarına maddi veya manevi destek olmaktan geçiyor. Mart ayının bu özel döneminde yaptıklarınızın karşılığını 2025’te Neptün Koç’a merhaba dediğinde alacaksınız.

 

 

 

[email protected]

 

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir